Isak Šabanović objavio novu pjesmu, obožavaoci oduševljeni: “Majstore!”, “E ovo će da bude hit” (VIDEO)

“Ne volim januar, ne volim ni februar, Osmi mart ne podnosim, zbog tebe ne podnosim. April me nervira, maj i jun me ne rade, da l’ si se ložila sa nekog sa estrade? Nikada ljubav, znam, nije bila ni u planu, bolje da sam dana tog ostao u stanu”, stihovi su Isakovog novog singla

Samo dva mjeseca od kako je objavio “Kataklizmu”, Isak Šabanović je iznenadio publiku novom numerom pod nazivom “Ja za bolju nisam”.

Spoj rokerskog zvuka i harmonike zvuči fenomenalno, a na ovaj ritam pašćete već nakon prvog slušanja.

“Ne volim januar, ne volim ni februar, Osmi mart ne podnosim, zbog tebe ne podnosim. April me nervira, maj i jun me ne rade, da l’ si se ložila sa nekog sa estrade? Nikada ljubav, znam, nije bila ni u planu, bolje da sam dana tog ostao u stanu”, stihovi su Isakovog novog singla.

Za veoma kratko vrijeme na YouTube platformi i društvenim mrežama osvanuo je veliki broj komentara, a sudeći po mišljenju slušalaca Isak ponovo pomjera granice.

“Majstore!”, “E ovo će da bude hit”, “Ti si, dragi dečko, pokazao da od tebe možemo da očekujemo samo najbolje”, “Ništa bez harmonike”… samp su neki od prvih utisaka.

Za muziku i aranžman zadužen je Goran Ratković Rale, dok je tekst napisao Severin Radić i bez sumnje napravio pun pogodak.

Izvor: grand.online

Idi na VRH
error: Content is protected !!