Vesna Medenica pokušala da izvrši samoubistvo u Kliničkom centru Crne Gore

Prema nezvaničnim saznanjima “Vijesti”, zatvorske policajke su večeras nešto prije 23 sata ispratile Medenicu do toaleta, nakon čega se ona zaključala u toj prostoriji i razbila ogledalo. Isti izvor rekao je da je, nakon što je čuo lom, vrata od toaleta slomio radnik obezbjeđenja KCCG, koji je i spasio Medenicu, onemogućavajući je da sebi nanese ozbiljne posjekotine

Bivša predsjednica Vrhovnog suda Vesna Medenica pokušala je večeras da izvrši samoubistvo u Kliničkom centru Crne Gore (KCCG), saznaju “Vijesti”.

Prema informacijama “Vijesti”, Medenica je pokušala da se povrijedi staklom.

Isti izvori kazali su da je ona van životne opasnosti.

Rane koje je Medenica sebi nanijela su površinske ogrebotine, saznaju “Vijesti”.

Prema nezvaničnim saznanjima “Vijesti”, zatvorske policajke su večeras nešto prije 23 sata ispratile Medenicu do toaleta, nakon čega se ona zaključala u toj prostoriji i razbila ogledalo.

Isti izvor rekao je da je, nakon što je čuo lom, vrata od toaleta slomio radnik obezbjeđenja KCCG, koji je i spasio Medenicu, onemogućavajući je da sebi nanese ozbiljne posjekotine.

Medenici je danas odlukom sudije za istragu Višeg suda Suzane Mugoše određen pritvor do 30 dana.

Specijalno državno tužilaštvo (SDT) je sumnjiči da je počinila dva krivična djela – stvaranje kriminalne organizacije i protivzakonit uticaj.

Foto: Vesna Medenica/Printscreen

Idi na VRH
error: Content is protected !!