Šokantni detalji istrage ubistva rukometaša: Uhapšena djevojka se samo smijala, policija u nevjerici

Smijala se kao da smo je priveli zbog krađe litre mastike u prodavnici, a ne ubistva”, rekli su izvori iz policije za “Jutarnji list”

Hrvatski mediji došli su do nevjerovatnih saznanja iz istrage o ubistvu rukometaša Denisa Tota (27).

Ubistvo nije do kraja razjašnjeno, a tri osobe su privedene nakon pregledanih snimaka sa sigurnosnim kamera. Na njima se vidi kako onesviješćenog nesrećnog mladića šutira i gazi po glavi djevojka koju je poznavao od ranije. Hrvatski mediji su saznali i detalje sa njenog saslušanja.

Policija u Skoplju ostala je u šoku dok je uzimala izjavu privedene djevojke – Klementine Levkovske (19), jer sa njom nije moglo da se komunicira!

“Samo se smijala. Smijala se kao da smo je priveli zbog krađe litre mastike u prodavnici, a ne ubistva”, rekli su izvori iz policije za “Jutarnji list”.

Takođe, izvori hrvatskog lista navode da je djevojka zbog koje je Denis Tot pretučen ispred kluba “Privilege” već sa 14 godina bila na liječenju u psihijatrijskoj ustanovi, kao i da su o njoj računa vodile socijalne službe. Još dok je bila maloljetna bježala je od kuće i konzumirala narkotike, a socijalni radnici su se bavili njenim slučajem zbog zanemarivanja djeteta koje ima godinu i po dana, prenosi “Kurir”.

Foto: Klementina Levkovska (Facebook/privatna arhiva)

Idi na VRH
error: Content is protected !!