“Hajde da popijemo neku, možda sutra poginem”: Obistinila se strašna slutnja stradalog rudara

“Pričao nam je da je prije nekoliko dana rekao supruzi da mu spremi odijelo za sahranu, pošto mu nešto ne sluti na dobro. Eto vidite šta se dogodilo. Tragedija, bio je dobar čovjek koga je voljelo cijelo selo”

Rudar Branko Čokorilo jedna je od žrtava stravične nesreće u rudniku “Soko”, a njegovi prijatelji iz rodnog mjesta kažu da je predosjećao tragediju.

“Sinoć je pozvao druga i u šali rekao “Hajde da popijemo neku, možda sutra poginem””, prepričavaju poslednje Brankove reči prijatelji:

“Pričao nam je da je prije nekoliko dana rekao supruzi da mu spremi odijelo za sahranu, pošto mu nešto ne sluti na dobro. Eto vidite šta se dogodilo. Tragedija, bio je dobar čovjek koga je voljelo cijelo selo.”

“Ni mi nemamo mnogo informacija. Samo su nam javili da je nastradao. Znali smo da uvijek postoji taj rizik. Posljednjih dana kao da je predosjećao nešto”, rekli su iz porodice, piše “Blic”.

Nesreća u rudniku se desila oko 4 sata ujutru, a poginuli su rudari Zlatković Darko (43), Nenad Trivunac (37), Petrović Petar (31), Grujić Radovan (47), Čokorilo Branko (56), Branislav Zlatanovoić (65), Živković Bratislav (59), Stajić Bojan (34).

Foto: Branko Čokorilo (Društvene mreže)

Idi na VRH
error: Content is protected !!