Za Suljoviće na sajtu Gofundme.com prikupljena 331.000 dolara, Louie zahvalio svima: Zaista smo počastvovani

“I dalje se oporavljamo u bolnici Elmhurst, svakim danom postajemo sve jači. Juče su mi uklonili cijev iz grudi koja mi je drenirala lijevo plućno krilo i nadamo se da će mom ocu ukloniti cijev već sutra. Prikupljena sredstva će nam pomoći da platimo medicinske troškove i nadoknadimo plate osoblju restorana dok se potpuno ne oporavimo kod kuće, jer ne možemo da radimo”, kazao je Louie

Nakon što su rizikovali živote i spasli ženu koju su napala tri muškarca i nožem je povrijedili, za Louiea i Ćazima Suljovića organizovana je pomoć na sajtu Gofundme.com.

“I dalje se oporavljamo u bolnici Elmhurst, svakim danom postajemo sve jači. Juče su mi uklonili cijev iz grudi koja mi je drenirala lijevo plućno krilo i nadamo se da će mom ocu ukloniti cijev već sutra. Prikupljena sredstva će nam pomoći da platimo medicinske troškove i nadoknadimo plate osoblju restorana dok se potpuno ne oporavimo kod kuće, jer ne možemo da radimo”, kazao je Louie.

Foto: Gofundme.com

On je zahvalio svima koji su im pomogli.

“Zaista smo počastvovani vašim lijepim riječima i velikodušnošću. Podrška cijele zajednice je nevjerovatna i nijesmo ovako nešto očekivali. Zaista smo blagosloveni što smo dio tako divne zajednice i jednostavno ne možemo dovoljno da vam zahvalimo za sve”, kazao je Louie Suljović.

Za njega i njegovog oca već je sakupljena 331.000 dolara.

Louie i njegov otac Ćazim spasli su ženu koju su nožem napala tri muškarca i nanijeli joj povrede. Pritom su povrijeđena obojica, ali su uspjeli da dvojicu napadača zadrže i predaju policiji, dok je treći u bjekstvu.

Pomoć na sajtu Gofundme.com organizovala je Melanie Brussat.

„Mnogi stanovnici Jackson Heights/Elmhurst znaju i vole Louie’s Pizza restoran zbog ukusne hrane i ljubaznog osoblja. Restoran je radio tokom pandemije, obezbeđujući prijeko potrebnu hranu herojskim radnicima obližnje bolnice Elmhurst, a da ne pominjemo isporuku bezbroj obroka onima koji su bili kod kuće. Znali smo da su vlasnici heroji, ali hrabrost i herojstvo koje su pokazali sinoć su zaista nevjerovatni”, napisala je Brussat.

Glavna fotografija: Louie Suljović (Instagram)

Idi na VRH
error: Content is protected !!