Obavještenje: Fokusov specijal „Glas Dijaspore“ izlazi 11. aprila, naša ekipa spremila nove projekte

Istovremeno sa “Glasom Dijaspore”, naši čitaoci će biti u prilici da vide još jedan naš novi projekat vezan za društvene mreže, a novina je da smo odnedavno postali i vlasnici domena www.dijaspora.me, tako da nas možete pratiti i preko ove adrese

Ekipa Portala Revije Fokus sprema specijalno izdanje pod nazivom „Glas Dijaspore“ koje će javnost moći da vidi 11. aprila.

Kao što smo to i ranije mnogo puta isticali, Portal Revije Fokus je prilika da se svi naši iseljenici razasuti po čitavom svijetu okupe na jednom mjestu, da iznesu svoje stavove i razmišljanja, da daju svoje sugestije, predloge, ali i kritike, jer smo mi otvoreni za svaki vid saradnje. Naš cilj je da budemo bliži jedni drugima, da se upoznajemo i družimo. Želimo da otvorimo teme od značaja kako za nas iseljenike, tako i za one u zavičaju koji se bore za pravedniju, časniju i bolju Crnu Goru.

Istovremeno sa “Glasom Dijaspore”, naši čitaoci će biti u prilici da vide još jedan naš novi projekat vezan za društvene mreže, a novina je da smo odnedavno postali i vlasnici domena www.dijaspora.me, tako da nas možete pratiti i preko ove adrese.

Hvala Vam što ste uz nas i što nas podržavate!

Redakcija Portala Revije Fokus

E-mail: focus.mn@gmail.com

www.fokuspress.com

www.dijaspora.me

Facebook page: https://www.facebook.com/portalrevijefokus/

Idi na VRH

error: Content is protected !!