Porodica Đukić doniraće 55.000 eura za liječenje Feđe Alkovića, a 20.000 eura Opštoj bolnici Berane

Maksim je bolovao od teškog oblika tumora na mozgu i tri puta je operisan, dva puta u Beogradu i jednom u Italiji. Za sve to je trebalo mnogo novca koji je skupljan donacijama

Nakon što je, poslije duge borbe za život, osmogodišnji Maksim Đukić iz Berana prije nekoliko dana podlegao teškoj bolesti, njegova porodica uputila je zahvalnost svim dobrim ljudima koji su skupljali donacije za njegovo liječenje.

Oni su kazali da će preostali dio novca donirati njegovom drugaru Feđi Alkoviću, koji takođe ima tumor na mozgu i juče je operisan u Turskoj, kao i Dječijem odjeljenju beranske Opšte bolnice.

Stefan i Feđa (Foto: Privatna arhiva)

“Maksimovom drugaru Feđi iz Podgorice doniramo 55.000 eura, a Opštoj bolnici Berane 20.000, saopstila je porodica Đukić, prenose “Vijesti”.

Oni su dodali da, osim donatorima novca, posebnu zahvalnost duguju direktoru beranske Opšte bolnice Miloradu Magdeliniću, kao i kompletnom osoblju Dječijeg odjeljenja, ljekarima, anesteziolozima, anestetičarima i medicinskim sestrama.

“Svi oni su u posljednjim Maksimovim danima života ulagali dvadesetčetvoročasovni napor da mu pomognu”, saopštila je porodica Đukić.

Maksim je bolovao od teškog oblika tumora na mozgu i tri puta je operisan, dva puta u Beogradu i jednom u Italiji.

Za sve to je trebalo mnogo novca koji je skupljan donacijama.

 

Idi na VRH

error: Content is protected !!