Kamiondžija upucao Srbina u Čikagu: Nikolu Mišovića (29) ubio čovjek kojeg je zaposlio dan ranije!

Prema informacijama do kojih je došao Sebian Times, ubica je u kompaniji “Winners Freight LLC” počeo da radi nedavno, nakon što je lično Mišovića zvao i zamolio ga da ga primi na posao. Odvezao je samo jednu vožnju, posle koje je iz još nerazjašnjenih razloga banuo u kancelariju kod Mišovića i posle niza uvredljivih riječi na račun Srba ispalio u njega smrtonosni hitac

Kragujevčanin Nikola Mišović (29) juče je u poslijepodnevnim časovima ubijen u predgrađu Čikaga nakon što je na njega iz pištolja pucao vozač koji je vozio u njegovoj firmi. Počinilac, Afroamerikanac čiji identitet policija još nije potvrdila, ranio je tom prilikom još jednu žensku osobu makedonske nacionalnosti u istoj zgradi, saznaje Serbian Times.

Incident sa smrtnim ishodom desio se u kancelariji transportne kompanije “Winners Freight LLC” čiji je vlasnik Mišović, a krvavi pir napadač je nastavio u drugoj kompaniji (“Force”) koja se nalazi u istom objektu, a čiji je vlasnik Makedonac. Nakon što ga je policijska potjera stigla kod obližnje pumpe osumnjičeni za ubistvo izvršio je samoubistvo pucajući sebi u glavu.

Nikola Mišović nije ostao na mjestu mrtav, ali je, nažalost, preminuo na putu do bolnice, Zdravstveno stanje ranjene devojke, Makedonke, stabilno je i ona se nalazi van životne opasnosti.

Prema informacijama do kojih je došao Sebian Times, ubica je u kompaniji “Winners Freight LLC” počeo da radi nedavno, nakon što je lično Mišovića zvao i zamolio ga da ga primi na posao. Odvezao je samo jednu vožnju, posle koje je iz još nerazjašnjenih razloga banuo u kancelariju kod Mišovića i posle niza uvredljivih riječi na račun Srba ispalio u njega smrtonosni hitac.

Nakon toga je otišao u prostorije kompanije “Force” koje se naleze u istoj zgradi, a u kojoj je prethodno zbog problematičnog ponašanja dobio otkaz i ranio djevojku. Sve se ovo dešavalo između 15.00 – 15.30 časova.

Naoružani napadač je zatim pobjegao sa lica mjesta, da bi ga ubrzo zatim policija pronašla nedaleko odatle, u Medison ulici. Kada je opkoljen i pozvan da se preda, osumnjičeni je naočigled policajaca pucao sebi u glavu.

Proglašen je mrtvim na licu mjesta, saopštila je policija.

Džon Maden (John Madden), šef policije gradića Bur Ridž (Burr Ridge), u kome se incident desio, medijima je izjavio je kako organi reda još ne znaju motive zločina.

On je za Serbia Times priznao da nije navikao na ovakve siutuacije, naglašavajući da je Bur Ridž miran kraj u kome se ovakve stvari rijetko dešavaju.

Izvor: Serbian Times

Foto: Društvene mreže, Printscreen

Idi na VRH

error: Content is protected !!