U Njujorku uhapšena Harvey Marcelin, serijski ubica: Ubila Susan Layden i raskomadala tijelo (VIDEO)

Strašni slučaj se odigrao prošle sedmice kada je torzo Susan Layden (68) izvučen iz napuštenih kolica za kupovinu na uglu avenije Pennsylvania i Atlantic – manje od jednog bloka od Marcelinog stana, rekli su izvori

Osamdesettrogodišnja serijska ubica Harvey Marcelin, koja je većinu života provela iza rešetaka jer je ubila dvije bivše djevojke, optužena je prošle nedjelje za prikrivanje ljudskog leša nakon što je navodno uhvaćena na nadzornom snimku kako baca ljudske ostatke u blizini svog stana, saznaje New York Post.

Raskomadano tijelo žene pronađeno je prošle sedmice u Brooklynu.

Prema krivičnoj prijavi, u Marcelinoj kući je pronađena ljudska glava, a izvori iz istrage su rekli da su policajci pronašli električne testere koje je kupila u Home Depotu.

Strašni slučaj se odigrao prošle sedmice kada je torzo Susan Layden (68) izvučen iz napuštenih kolica za kupovinu na uglu avenije Pennsylvania i Atlantic – manje od jednog bloka od Marcelinog stana, rekli su izvori.

Nekoliko dana kasnije, Laydenina noga je otkrivena nekoliko blokova sjeverno, rekli su izvori, dodajući da joj ruka još nedostaje.

Harvey Marcelyn se identifikuje kao transrodna osoba.

Kompletan tekst pročitajte u linku:

https://nypost.com/2022/03/09/serial-killer-83-eyed-in-case-of-dismembered-body-found-in-nyc/

Idi na VRH

error: Content is protected !!