Porodica ubijene snimateljke tužila Boldvina: Objavljen uznemirujući animirani video ubistva

Ovaj video prikazuje Boldvina kako sjedi na klupi u improvizovanoj crkvi na snimanju kada puca iz pištolja koji pogađa nesrećnu ženu sa udaljenosti od 4 metra

Advokati porodice Haline Hačins podnijeli su u utorak tužbu za smrt protiv glumca Aleka Boldvina, pri čemu su objavili uznemirujući animirani video snimak koji objašnjava redoslijed dođađaja i ubistvo koje se dogodilo prilikom snimanja filma.

Podsjetimo, Boldvin je slučajno ubio direktorku fotografije svog novog filma, snimateljku Halinu Hačins, i ranio režisera Džoela Suzu. Tragedija se desila 21. oktobra, prošle godine.

Pištolj iz kojeg je pucao Boldvin trebao je biti napunjen ćorcima. Međutim, u oružju je bio pravi metak, koji je najpre prošao Halini kroz grudi a zatim pogodio Suzu koji je stajao iza nje.

“Nema riječi koje bi mogle da opišu šok i tugu u slučaju nesreće koja je oduzela život Halini Hačins, supruzi, majci i našoj koleginici kojoj se divimo. U potpunosti sarađujem sa policijom na istrazi kako bi otkrili kako se ova tragedija desila. U kontaktu sam sa njenim suprugom i pružam punu podršku njemu i njegovoj porodici. Moje srce je slomljeno zbog njenog muža, njihovog sina i svih onih koji su znali i voleli Halinu”, napisao je nakon tragedije Alek Boldvin.

Uznemirujuću animirani snimak pod nazivom „Ubistvo Haline Hačins na snimanju filma ‘Rust’” koristi kompjuterski generisane figure Boldvina i drugih na snimanju filma tog dana.

Uključuje i trenutak kada je zvijezda navodno povukla okidač onoga što je trebalo da bude rekvizit – pištolj sa praznim mecima.

„Postoji mnogo ljudi koji su krivi, ali gospodin Boldvin je bio osoba koja je držala oružje. Da da nije on pucao, ona ne bi umrla“, rekao je advokat porodice Hačins na konferenciji za novinare u Los Anđelesu.

„Boldvin ima značajan dio odgovornosti, ali postoje i drugi, i o tome će se baviti ovaj slučaj — procijeniti pravičnu raspodjelu prema onome ko je odgovoran za besmislenu tragediju“, rekao je advokat o tužbi, koja je podnijeta u Novom Meksiku .

Tokom konferencije za štampu, advokati njene porodice prikazali su skoro 10-minutni animacijski video.

Ovaj video prikazuje Boldvina kako sjedi na klupi u improvizovanoj crkvi na snimanju kada puca iz pištolja koji pogađa nesrećnu ženu sa udaljenosti od 4 metra.

Advokati su tvrdili da je Boldvin odbio obuku o oružju kako da izvede unakrsno izvlačenje, što je bila vrsta akcije koju je trebalo da uradi, prenosi NY Post.

Do sada je podnijeto više tužbi zbog pucnjave na snimanju filma “Rust”, ali ovo je prvo koje je direktno povezano sa jednom od dvije osobe koje su pogođene iz pištolja.

Idi na VRH
error: Content is protected !!