Spajić: Jedini cilj razgovora sa predstavnicima partija manjina bio je njihov ulazak u Vladu, a nikako bilo čija zamjena

Spajić je ocijenio da je to “čisti spin URE – u svakoj izdaji – laž postaje istina”

Ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić kazao je da je jedini cilj razgovora sa predstavnicima partija manjinskih naroda u septembru pretprošle godine bio njihov ulazak u Vladu Crne Gore, a nikako bilo čija zamjena.

Spajić je reagovao na zajedničko obraćanje lidera Albanske alternative Nika Đeljošaja i poslanika Albanske liste “Jednoglasno” Fatmira Đeke koji su kazali da ih je Spajić nakon Cetinja pozivao da uđu u Vladu i zamijene Građanski pokret URA jer se nijesu pokazali lojalnim premijeru Krivokapiću”.

Spajić je ocijenio da je to “čisti spin URE – u svakoj izdaji – laž postaje istina”.

“Nudio sam i uvijek ću nuditi da predstavnici manjinskih naroda budu krucijalni dio vlasti u Crnoj Gori. Bogatstvo ove zemlje je u različitostima, i ja sam to naučio odrastajući sa svojim Pljevljacima svih nacionalnosti. I sad to mislim”, saopštio je Spajić.

Ministar finansija ističe da je “prisustvo manjina u novoj Vladi, poslije vanrednih parlamentarnih izbora u maju 2022. godine, neophodno i veoma važno za demokratski prosperitet Crne Gore”, prenose “Vijesti”.

Foto: GOV.ME

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!