Ljubav na seoski način: “Ma, rek’o, kakva goveda, šta bidne! Neka idu, da odo’ da se ženim!” (VIDEO)

“Reko’ dobro je. I ja odem tamo, reko’ da popijem kafu, sok, šta bilo dok se ona ne stigne u kafanu ‘Stari Ras’. I kaže, ‘Zovi me ti za sat’. I ja otido tamo, prođe sat, ja je zovnem, ona kaže: ‘Pukla nam guma, još smo u Sjenici’”. Kako ona reče pukla guma, ja nešto ne povjerujem. Reko sve je to neka za***ancija”, kaže on kroz smijeh

Ljubav ne bira kada i gdje se dešava, već kada dođe, ako je jaka i prava, čini da sve drugo sem nje, postane nevažno. Najbolji primjer toga, dolazi iz Raške, gdje su se dvoje mladih zaljubili jedno u drugo toliko da je mladoženja u jednom trenutku riješio da ostavi sve seoske poslove i te da pođe da se vidi sa svojom izabranicom, budućom ženom.

Novinar Boško Veljović u svojoj autorskoj emisiji “Planina i ljudi” uradio je reportažu o paru iz Raške, koji je ispričao kako je izgledao njihov prvi susret nakon što su shvatili da su srodne duše.

U razgovoru je prednjačio mladoženja koji je, da bi stigao do svoje izabranice, ostavio seoske poslove i uputio se put Novog Pazara. Međutim, splet okolnosti doveo je do toga da u jednom trenutku pomisli kako ga djevojka “zeza”.

“I izjutra se dogovorili, ona da dođe. Sa taksijem i ja da idem, da poranim oko šest, da potražim goveda, pa ću za Pazar. Ma reko’, kakva goveda, šta bidne, neka idu, idem ja da se ženim. I odem dole u Pazar, treba pet – šest sati da se dođe do Pazara, pa ček dole, ona do granice, mogla da piše poruke.

Kako je prešla granicu, ušla u taj roming i nije mogla da piše. A mene, za ime miloga Boga, uhvati neka panika i nervoza, reko’ od ovoga nema ništa. Pola sata prođe, ja je zovnu, uplatio ja kredit, ona se javlja. Tu smo, daleko bre, ono kllizav put bio. I došli do Sjenicu.

Reko’ dobro je. I ja odem tamo, reko’ da popijem kafu, sok, šta bilo dok se ona ne stigne u kafanu ‘Stari Ras’. I kaže, ‘Zovi me ti za sat’. I ja otido tamo, prođe sat, ja je zovnem, ona kaže: ‘Pukla nam guma, još smo u Sjenici’”. Kako ona reče pukla guma, ja nešto ne povjerujem. Reko sve je to neka za***ancija”, kaže on kroz smijeh.

Nakon što se insert pojavio na društvenim mrežama, ljudi su sa simpatijama komentarisali mladi par, govoreći kako je mladoženja sigurno izgubio zbog ljubavi i pamet i glavu, čim je riješio da umjesto za odbjeglim govedima, krene put svoje drage.

Izvor: Kurir.rs/Blic/Koperenikus RTV Raška

Foto: Printscreen

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!