Đokovići nisu odgovorili na jedno pitanje: Kako je moguće da je Novak dan nakon pozitivnog testa bio na dodjeli nagrada

Prije dva dana, kada je objavljen tekst žalbe njegovog advokatskog tima na odluku Vlade Australije da mu ne odobri vizu za ulazak u zemlju, pojavile su se i dileme – kako je moguće da je prvi teniser svijeta zvanično zaražen koronavirusom 17. decembra dodjeljivao nagrade najtalentovanijim teniserima na manifestaciji Teniskog saveza Srbije

Novak Đoković je 16. decembra imao pozitivan, a šest dana kasnije negativan test na koronavirus, stoji u dokumentima koji su poslužili kao dokaz da je mogao da dobije medicinsko izuzeće za ulazak u Australiju.

Prije dva dana, kada je objavljen tekst žalbe njegovog advokatskog tima na odluku Vlade Australije da mu ne odobri vizu za ulazak u zemlju, pojavile su se i dileme – kako je moguće da je prvi teniser svijeta zvanično zaražen koronavirusom 17. decembra dodjeljivao nagrade najtalentovanijim teniserima na manifestaciji Teniskog saveza Srbije.

Nakon pitanja da prokomentariše tu nelogičnost, Novakov brat Đorđe je – umjesto odgovora i objašnjenja zatvorio današnju pres konferenciju, dok je majka Dijana kazala:

“Sada su krenuli oni da kopaju”.

Foto: Teniski savez Srbije

Idi na VRH
error: Content is protected !!