Glumac Petar Božović poručio Ani Brnabić: Nemaš pojma šta je fašizam, sprdaju se s tobom (VIDEO)

“Ne znaš ništa ni o vojnom komunizmu i nemoj da pričaš te stvari, bre! Ti si premijerka, ko će tebi da vjeruje posle? Ko će da ti vjeruje kad pričaš stvari koje ne bi ni zagriženi, sitni političar izjavljivao da bi se uvukao u stranku ili u d..e nekome”, poručio je Božović Ani Brnabić

Čuveni glumac Petar Božović prokomentarisao je izjavu premijerke Srbije Ane Brnabić, koja je proteste građana u toj zemlji opisala kao “neviđen fašizam i destrukciju”.

On se obratio predsednici Vlade, savjetujući je da prestane da govori o stvarima o kojima nema pojma, jer djeluje neozbiljno i ostavlja prostor drugima da se “sprdaju s njom”.

“Ona je ipak na velikom položaju i ne bi smjela da daje takve izjave, koje svakome daju prostor da se sa tim, maltene sprda. To je neozbiljno, kao što je neozbiljna njena izjava, posle ovih protesta, da je to primjer takve destrukcije i… Šta je rekla na kraju – fašizma”, prepričao je Božović reakciju Brnabić nakon prvog protesta održanog u subotu, 27. novembra.

Predsjednica Vlade je tada okarakterisala proteste građana kao “destrukciju i fašizam na djelu”.

“Ono što smo mogli danas da vidimo je destrukcija i fašizam na djelu. I da ponovim, destrukcija i fašizam na djelu. I dobro je što se policija sklonila, što su se pomjerili da ljudi vide tačno o čemu se radi, da naši građani vide o čemu se radi. Da imate ovakvu destrukciju i ovakav fašizam, da vam neko kaže gdje smijete a gdje ne smijete da idete, i kad smijete i kad ne smijete da idete, to Srbija još uvijek nije vidjela”, rekla je Brnabić.

Zbog ove izjave premijerke reagovao je glumac, koji je sugerisao premijerki da ne govori o “stvarima o kojima pojma nema”.

“Ti, djevojko, ženo, ne znaš ništa o fašizmu. Ne znaš ništa ni o vojnom komunizmu i nemoj da pričaš te stvari, bre! Ti si premijerka, ko će tebi da vjeruje posle? Ko će da ti vjeruje kad pričaš stvari koje ne bi ni zagriženi, sitni političar izjavljivao da bi se uvukao u stranku ili u d..e nekome”, poručio je Božović Ani Brnabić, prenosi 021.rs.

Foto: Printscreen

Idi na VRH

error: Content is protected !!