Troje mrtvih, među njima i dva učenika: Maskirani napadač iz kalašnjikova pucao na autobus kod Dečana (VIDEO)

Predstavnik sela Glođane Mustafa Seljmani izjavio je medijima na albanskom da se oružani napad na autobus dogodio između sela Šaptej i Glođane. Prema prvim informacijama, prenio je Seljmani, nepoznata osoba sa maskom na glavi izašla je iz zasjede i pucala iz “kalašnjikova”

Tri osobe su nastradale u pucnjavi na autobus sa učenicima u selu Glođane kod Dečana, prenose mediji u Prištini saznanja sa lica mjesta. Vozač i kondukter autobusa su preminuli na licu mjesta, a kasnije od zadobijenih povreda dvoje mladih, rođenih 2003. odnosno 2004. godine.

Predstavnik sela Glođane Mustafa Seljmani izjavio je medijima na albanskom da se oružani napad na autobus dogodio između sela Šaptej i Glođane.

Prema prvim informacijama, prenio je Seljmani, nepoznata osoba sa maskom na glavi izašla je iz zasjede i pucala iz “kalašnjikova”.

“Vozač je bio mrtav i ovo dvoje djece smo odvezli u bolnicu, ali nije bilo znakova života”, rekao je Seljmani.

Prethodno su u bolnici u Peći potvrdili da su u pucnjavi nastradala dva učenika i vozač autobusa.

Rekli su da broj povrijeđenih nije poznat, ali da ih Hitna pomoć dovozi iz Dečana ka Peći.

Iz policije još nisu potvrdili ove navode, ali su u prvom usmenom izvještaju medijima prenijeli da su dvije osobe ranjene.

“Prema informacijama kojima raspolažemo sumnja se da je došlo do pucanja u pravcu autobusa i da su dvije osobe povrijeđene”, saopšteno je iz policije u Peći, prenosi RTS.

Policija traga za napadačem, a na mestu događaja je i dežurni tužilac.

Idi na VRH
error: Content is protected !!