Iguman Arsenije: Ako nećeš da te muž vara, dotjeraj se malo sestro (VIDEO)

“Treba uvijek brinuti o svom izgledu da biste mu ili joj bili lijepi i privlačni. A ne samo za vrijeme upoznavanja i zabavljanja. Znate, vrlo često smo super i dotjerujemo se dok se zabavljamo, a posle toga “aj, zdravo”! On više ne obraća pažnju na sebe, ona se ugojila, raščupana… On pustio stomak, smrde mu noge, podriguje… Do mnogo gorih stvari”

Iguman manastira Svetog Petra i Pavla kod Mionice, Arsenije Jovanović, održao je besjedu kojom je nasmijao i zabavio vjernike.

On je istakao potrebu da budemo stalno lijepi i privlačni partneru, a da to ne bude samo kada se sa nekim uđe u vezu.

“Treba uvijek brinuti o svom izgledu da biste mu ili joj bili lijepi i privlačni. A ne samo za vrijeme upoznavanja i zabavljanja. Znate, vrlo često smo super i dotjerujemo se dok se zabavljamo, a posle toga “aj, zdravo”! On više ne obraća pažnju na sebe, ona se ugojila, raščupana… On pustio stomak, smrde mu noge, podriguje… Do mnogo gorih stvari”, rekao je, piše “Dan”.

Izazvao je salve smijeha, a onda je i nastavio.

“Moramo da vodimo računa da smo uvijek privlačni. Meni dođu žene pa kažu: “Vara me muž”! A ona onako, sva nešto… Ja joj kažem: “Pa, dotjeraj se malo, sestro. Budimo privlačni…”

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!