Drogirani Trebinjac slagao djevojku da je policijski inspektor, pa je oteo

Povezao ju je prema Gradu sunca, a uspjela je da telefonom zatraži pomoć od nekoga ko je nazvao policiju. Čak je iskočila iz auta kada je otmičar usporio vožnju, tako da ju je policija pronašla na putu za Grad sunca

Trebinjac Z.V. uhapšen je nakon otmice djevojke J.B. iz Trebinja koju je lažnim predstavljanjem kao policijski inspektor ugurao u auto, a na teret mu se stavlja još i pokušaj otmice takođe sugrađanke N.V. iz Trebinja.

U saopštenju Policijske uprave Trebinje, koja je mladića uhapsila nakon otmice djevojke, navodi se da se prvi pokušaj u kome nije uspio da prevari djevojku N.V. desio 17. novembra ove godine, ali je u nedjelju oko 22 sata, “protivpravno lišio slobode lice inicijala J.B. iz Trebinja”.

“Odmah po zaprimanju prijave policijski službenici Policijske uprave Trebinje izvršili su pretragu terena i oko 22.30 sata, na putu za Grad sunca, pronašli J.B.”, navodi se u policijskom saopštenju.

Sve se dešavalo nakon koncerta Bobana Rajovića u Trebinju kada je mladić prišao žrtvi, predstavivši se da je policijski inspektor i da je ona sumnjiva, pa rekao da će, ako ne uđe u njegov automobil na razgovor, zvati policijsku patrolu i uhvativši je za kosu ugurao u auto.

Kako prenosi Radiosarajevo.ba, povezao ju je prema Gradu sunca, a uspjela je da telefonom zatraži pomoć od nekoga ko je nazvao policiju. Čak je iskočila iz auta kada je otmičar usporio vožnju, tako da ju je policija pronašla na putu za Grad sunca.

On je nakon hapšenja u Policijskoj upravi u Trebinju odmah testiran na prisustvo droga u organizmu i nalazi na više narokotika su bili pozitivni.

“Daljom kriminalističkom obradom nad njim utvrđeno je i da mu ovo nije prvi slučaj, jer je 17. novembra 2021. godine, na isti način pokušao protivpravno lišiti slobode N.V. iz Trebinja”, stoji u saopštenju policije.

Dodaje se da će nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta protiv navedenog lica Okružnom javnom tužilaštvu Trebinje biti dostavljen Izvještaj o izvršena dva krivična djela – lažno predstavljanje i dva kriviča djela protivpravno lišenje slobode, od kojih je jedno u pokušaju.

Foto: Ilustracija (Printscreen)

Idi na VRH

error: Content is protected !!