RADONJIĆ PODNIO OSTAVKU: “JA SAM SAMO JEDAN OBIČNI SRPSKI NACIONALISTA KOJI SE PRIBOJAVA “MODERNOG TURČENJA MOJE ĐEDOVINE CRNE GORE””

Radonjić je rekao da će pred nadležnim organima dokazati da nije “govornik mržnje”, kao što je kako je kazao, već u više navrata u periodu prije nego što je došao na funkciju dokazao (pa i ako se radilo o grubljem iznošenju stava na društvenim mrežama)

Direktor Hidroelektrane Piva, Radomir Radonjić, podnio je neopozivu ostavku na tu funkciju, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore (EPCG), prenose “Vijesti”.

“U obrazloženju, kao razlog ostavke, Radonjić navodi da je svjestan svoje lične odgovornosti i neprijatnosti koju je prouzrokovao za kompaniju”, piše u saopštenju.

Radonjić je prethodnih dana uredno koristio svoj Facebook nalog za komentare sa elementima govora mržnje.

Radonjić je saopštio da neopozivu ostavku podnosi kao moralan čin.

“Duboko svjestan lične odgovornosti što sam usljed nespremnosti da mijenjam navike i suštinu svog bića, doveo kompaniju u neprijatnu situaciju, kao moralan čin podnosim neopozivu ostavku na mjesto rukovodioca Podružnice HE Piva. Istovremeno izražavam žaljenje ako se iko lično pronašao uvrijeđenim ili prozvanim mojim javnim istupima na društvenim mrežama, kao i čvrst stav da te izjave nisu “govor mržnje”, nego samo malo grublje iskazan i malo širim metaforama objašnjen stav prema društveno političkom stanju u Crnoj Gori”, istakao je Radonjić.

On je dodao da će pred nadležnim organima dokazati da nije “govornik mržnje”, kao što je kako je kazao, već u više navrata u periodu prije nego što je došao na funkciju dokazao (pa i ako se radilo o grubljem iznošenju stava na društvenim mrežama).

“Ja sam samo jedan obični srpski nacionalista, konzervativno-tradicionalističke provenijencije, koji se iskreno pribojava od procesa “modernog turčenja moje đedovine Crne Gore””, zaključio je Radonjić.

Foto: Facebook

Idi na VRH
error: Content is protected !!