Draginja Vuksanović Stanković: Napadi me neće pokolebati da se sa još većom energijom borim za vrijednosti CG

Prema njenim riječima, ovim sramnim ponašanjem predstavnika nove vlasti pokušava se poslati i poruka svim ženama i djevojčicama da njihovo mjesto nije na javnoj sceni, da ne treba da se bave naučnim radom, da budu poltičarke, novinarke, profesorice, uspješne privrednice

Poslanica Socijaldemokratske partije u Skupštini Crne Gore Draginja Vuksanović Stanković danas je dala izjavu u CB Podgorica povodom predmeta koji je formiralo ODT u Nikšiću protiv funckionera DF-a Spasoja Tomića i Nikole Goranovića koji su je na primitivan način vrijeđali na jednoj društvenoj mreži.

“Izjavu sam dala svjesna činjenice da su ovakvi verbalni napadi postali uobičajeni u Crnoj Gori u proteklih godinu dana. Ovaj napad ne doživljavam napadom samo na sebe, kao ženu, majku, ćerku i suprugu. Ovaj napad doživljavam prije svega kao pokušaj zastrašivanja kako se ne bi i dalje borila za građansku, uspješnu i evropsku Crnu Goru”, rekla je poslanica SDP.

Prema njenim riječima, ovim sramnim ponašanjem predstavnika nove vlasti pokušava se poslati i poruka svim ženama i djevojčicama da njihovo mjesto nije na javnoj sceni, da ne treba da se bave naučnim radom, da budu poltičarke, novinarke, profesorice, uspješne privrednice.

“Međutim, ovi napadi na mene, na moje kolege poslanike iz manjinskih partija, na vjerske velikodostojnike, na sve one koji misle da im se može jer je “osvježilo” neće me pokolebati da se sa još većom energijom nastavim boriti za ono što su temeljne vrijednosti države Crne Gore – njen građanski, multietnčki i evropski identitet”, kazala je, prenosi portal Standard.

Foto:Skupština.me

Idi na VRH

error: Content is protected !!