Youtuber se pokazao dostojnim protivnikom: Pogledajte kako Vaso Psihopata poražen u Rusiji (VIDEO)

“Poraz sudskom odlukom nakon četiri runde. Rekao sam vam da se kladite na Rusa, bio je dobar tečaj. Mene i Tyrona Woodleya treba razapet i kamenovati. Sramota za sport. Žao mi je što me nisu nokautirali pa da bude šlag na torti. Ovako bodovi pa to još više boli. Na 1, 2, 3 želim ‘izuvanje’ u komentarima”, napisao je Vaso nakon borbe na svom Instagram profilu

Veliki favorit bio je Vaso Bakočević u boks meču protiv youtubera Svjatoslava Kovalenka. Koeficijenti oko 1.20 na Crnogorca dovoljno govore koliko je značajan favorit bio ”Psihopata”. Međutim, MMA borac sa preko 60 profesionalnih borbi i s iskustvom u boksu bez rukavica uspio je da izgubi od youtubera koji posjeduje izuzetno skromno borilačko iskustvo.

Foto: Instagram

Kovalenko je slavio jednoglasnom sudskom odlukom nakon četiri runde. Rus je dobro koristio prednost u visini i dužini i dobro radio sa distance. Vidljivo je kako se ne radi o potkovanom borcu, ali Bakočević se poprilično mučio sa skraćivanjem distance i dolaskom u priliku da nokautira ili bilo kako ugrozi svog protivnika. Kovalenko je najbolji trenutak u borbi imao već na samom početku kada je, kombinacijom prednjeg i zadnjeg direkta, Bakočevića poslao na pod, piše fightsite.hr.

Foto: Instagram

“Poraz sudskom odlukom nakon četiri runde. Rekao sam vam da se kladite na Rusa, bio je dobar tečaj. Mene i Tyrona Woodleya treba razapet i kamenovati. Sramota za sport. Žao mi je što me nisu nokautirali pa da bude šlag na torti. Ovako bodovi pa to još više boli. Na 1, 2, 3 želim ‘izuvanje’ u komentarima”, napisao je Vaso nakon borbe na svom Instagram profilu.

Meč je održan pod okriljem Pravda Fighting Championship organizacije. Putem njihovog kanala dostupan je kompletan snimak. Meč između Vase i Kovalenka započinje na 02:36:30.

Idi na VRH
error: Content is protected !!