Vučić: Poželjeli smo dobrodošlicu Krivokapiću, Srbija i Crna Gora moraju bolje da sarađuju

Vučić je na svom Instagram profilu objavio sliku sa premijerom Crne Gore Zdravkom Krivokapićem i premijerkom Srbije Anom Brnabić i napisao “večeras smo u Beogradu poželjeli dobrodošlicu premijeru Crne Gore Zdravku Krivokapiću”

Srbija i Crna Gora mogu i moraju bolje da sarađuju, poručio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

On je na svom Instagram profilu objavio sliku sa premijerom Crne Gore Zdravkom Krivokapićem i premijerkom Srbije Anom Brnabić i napisao “večeras smo u Beogradu poželjeli dobrodošlicu premijeru Crne Gore Zdravku Krivokapiću”.

“Uvjeren sam da Srbija i Crna Gora mogu i moraju bolje da sarađuju, kako na političkom nivou, tako i na polju ekonomije”, napisao je Vučić.

Krivokapić je danas stigao u Beograd, u svoju prvu zvaničnu posjetu Srbiji otkada se nalazi na toj funkciji.

Na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” dočekao ga je ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i potpredsjednik Vlade Srbije Branislav Nedimović.

Nedimović se kao domaćin pojavio neuobičajeno obučen, bez kravate i odijela u izlizanim farmerkama, što je mimo svih protokola.

Krivokapić je ranije danas položio vijenac na spomen-ploču bivšem premijeru Srbije Zoranu Đinđiću ubijenom u martu 2003. godine, prenose “Vijesti”.

Vučić je ranije danas rekao da je Krivokapić dobrodošao u Beograd i da Srbija sa Crnom Gorom želi da ima dobre odnose.

Idi na VRH
error: Content is protected !!