“Komun@” objavila knjigu „Po-etika života“ o Janku Nikolovskom

Knjiga je tematski posvećena medijskom, publicističkom i kulturološkom opusu Janka Nikolovskog, makedonskog novinara,publiciste, teoretičara slobode medija i eksperta iz oblasti slobodnog pristupa informacija

U izdanju časopisa “Komun@”iz štampe je izašla je knjiga Janka Nikolovskog „Po-etika života“ autora mr Žejjka Rutovića i dr Mirka Jakovljevića.

Knjiga je tematski posvećena medijskom, publicističkom i kulturološkom opusu Janka Nikolovskog, makedonskog novinara,publiciste, teoretičara slobode medija i eksperta iz oblasti slobodnog pristupa informacija.

Knjiga između eseja-zapisa o opusu Janka Nikolovskog sadrži i njegove kulturološko-politilološke eseje objavljene na portalima u Crnoj Gori u posljednjih par godina, kao i naučne radove iz oblasti slobode izražavanja.

Inače, ovo je osmi izdavački projekat “Komune”, časopisa za njegovanje baštine, čija su izdanja povodom deset godina postojanja predstavljena na nedavno odžanom VII Internacionalnom sajmu knjiga u Podgorici.

Urednik izdanja je crnogorski novinar i publicista Slavko Mandić, recezentkinja je crnogorska novinarka i književnica Dubravka Jovanović, a knjigu u ime izdavača potpisuje direktor časopisa “Komun@”, mr Amer Ramusović.

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!