Žandarmerija, helikopteri, traga se za nestalim Đokićima: Zalaze u njive, vrtače, obilaze teren oko Moravskog Bujmira

Žandarmerija koja je podeljena u manje grupe silaze do same rijeke, ali pregledaju i okolne šumarke, polja, vrbake, kukuruzišta u nadi da će biti pronađen neki trag koji bi ukazao gdje su Đokići

Žandarmerija i vatrogasci trenutno pretražuju dio oko Moravskog bujmira kako bi našli porodicu Đokić iz Aleksinca koja je bez traga nestala u nedjelju.

Pripadnici Žandarmerije zalaze u njive, vrtače, razne šumarke. Oni, podijeljeni u timove pretražuju okolinu Moravca i okolnih sela, s posebnim fokusom na priobalje reke Južne Morave. Pretražuje se dio nedaleko od Moravskog Bujmira na kojem rijeka pravi najveći meandar.

Pripadnici Žandarmerije na terenu (Foto: Printscreen/”Kurir” video)

Žandarmerija koja je podeljena u manje grupe silaze do same rijeke, ali pregledaju i okolne šumarke, polja, vrbake, kukuruzišta u nadi da će biti pronađen neki trag koji bi ukazao gdje su Đokići, piše “Kurir”.

Za sada je ispitano desetak ljudi u policiji i na desetine s kojima su Đokići bili u kontaktu posljednjih dana.

U potragu su ukljućeni i kvadovi koji pretražuju teren, a opsežnu policijsku akciju prati i helikopter MUP Srbije koji nadlijeće cijelo područje.

Policija je juče pretraživala i Bovansko jezero, kao i stan nestale porodice.

Porodica Đokić, Goran (57) Gordana (56) i njihova ćerka Lidija (25) nestali su u nedjelju poslije ponoći kada su se iz Moravca vraćali ka svom stanu u Aleksincu.

Negde između mjesta Žitkovac i Aleksinac njima se izgubio svaki trag. Od te noći telefoni su im nedostupni, na mreži nisu bili, njihov automobil nije pronađen, stan i porodična mjenjačnica bili su zaključani, a od njih nema ni traga.

Glavna gotografija: Porodica Đokić (Foto: “Kurir”)

 

 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!