Vijeće za nacionalnu bezbjednost zabrinuto zbog stanja bezbjednosti, izdate smjernice organima obavještajno-bezbjednosnog sektora

“Vijeće za nacionalnu bezbjednost apeluje na sve društveno-političke aktere, predstavnike medija, kao i sve građane, da daju doprinos smirivanju tenzija i očuvanju mira i sigurnosti. Članovi Vijeća biće u stalnoj komunikaciji i zasjedanju”, piše u saopštenju

Vijeće za nacionalnu bezbjednost, kojim je predsjedavao predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić, održalo je danas treću sjednicu, na kojoj su članovi Vijeća upoznati sa posljednjim procjenama bezbjednosti prezentovanim od ANB i Uprave policije, prenosi Antena M.

“Vijeće za nacionalnu bezbjednost izražava zabrinutost zbog stanja bezbjednosti, u susret najavljenim javnim okupljanjima, te je izdalo smjernice organima obavještajno-bezbjednosnog sektora Crne Gore da pojačaju koordinaciju u cilju očuvanja ustavnog poretka i zaštite Ustavom predviđenih prava i sloboda.

Vijeće za nacionalnu bezbjednost apeluje na sve društveno-političke aktere, predstavnike medija, kao i sve građane, da daju doprinos smirivanju tenzija i očuvanju mira i sigurnosti. Članovi Vijeća biće u stalnoj komunikaciji i zasjedanju”, piše u saopštenju.

Dodaje se da su prisustvovali svi članovi Vijeća, a po pozivu i direktor Uprave policije Zoran Brđanin.

Foto: GOV.ME

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!