Canović: Opština Plav će obezbijediti školski pribor za sve đake prvake

“Imajući u vidu da je pandemija COVID19 dodatno oslabila i onako skromne kućne finansije, vjerujemo da će opredijeljena pomoć olakšati roditeljima opremanje đaka prvaka za školsku 2021/2022. godinu. Na taj način ćemo, uprkos složenoj situaciji u kojoj se i sama Opština nalazi, pokazati odgovornost prema najmlađoj populaciji koja nam, inače, mora biti prioritet i svima nama uvijek na prvom mjestu”, rekao je Canović

Opština Plav će po prvi put, opredijeliti sredstva za kupovinu školskog pribora za sve đake prvake sa teritorije plavske opštine.

To je saopštio predsjednik Opštine Nihad Canović.

“Imajući u vidu da je pandemija COVID19 dodatno oslabila i onako skromne kućne finansije, vjerujemo da će opredijeljena pomoć olakšati roditeljima opremanje đaka prvaka za školsku 2021/2022. godinu. Na taj način ćemo, uprkos složenoj situaciji u kojoj se i sama Opština nalazi, pokazati odgovornost prema najmlađoj populaciji koja nam, inače, mora biti prioritet i svima nama uvijek na prvom mjestu”, rekao je Canović.

Opština Plav, dodao je, nastavlja sa aktivnostima koje imaju za cilj kvalitetnije uslove za život stanovnika tog grada, sa posebnim akcentom na mlade. Podsjetio je da su opredijeljena sredstva za kupovinu udžbenika, stipendije za najbolje studente, kao i naknade za svako novorođeno dijete.

“O detaljima i načinu primjene ove odluke naši sugrađani će biti narednih dana informisani”, kazao je Canović.

Foto: Nihad Canović (Facebook)

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!