Bjelogrlić: Žao mi je što sam nasjeo na Antonijevićeve grozne provokacije

Žao mi je što nisam izdržao da dostojanstveno ignorišem njegove grozne provokacije, što sam dozvolio da ovo baci sjenku na ova dva divna događaja. Žao mi je što sam to uradio”, kazao je Dragan Bjelogrlić danas po izlasku iz niškog Osnovnog javnog tužilaštv

“Žao mi je što sam nasjeo na grozne provokacije gospodina Antonijevića koje traju više od godinu i po. Žao mi je što se gospodin Antonijević, ne znam zašto, pojavio baš u trenutku kada sam imao dvije veličanstvene premijere. Žao mi je što nisam izdržao da dostojanstveno ignorišem njegove grozne provokacije, što sam dozvolio da ovo baci sjenku na ova dva divna događaja. Žao mi je što sam to uradio”, kazao je Dragan Bjelogrlić danas po izlasku iz niškog Osnovnog javnog tužilaštva, prenosi Telegraf.rs.

On je saslušan u svojstvu osumnjičenog za nasilničko ponašanje zbog napada na reditelja Predraga Antonijevića. Nakon saslušanja Tužilaštvo je odlučilo da mu ukine zadržavanje, zbog čega je prošlu noć proveo u pritvorskoj jedinici KPZ u Nišu.

On je zahvalio ljudima iz Tužilaštva i, kako je kazao, “divnim policajcima Niša”.

“Uvijek sam se pitao zašto volim ovaj grad. Shvatio sam da je to zato što je i u najtežim trenucima ovaj grad uz mene. Zahvaljujem se Tužilaštvu što su bili profesionalni, što nisu podlegli pritiscima, što sam uspio da objasnim šta se zaista desilo, jer ništa nije bilo onako kako su pisali režimski tabloidi”, rekao je popularni glumac i reditelj, prenosi “Avaz”.

Foto: Printscreen

Komentari

Daj prvi komentar na ovu priču

Ostavi odgovor

Idi na VRH
error: Content is protected !!