Marko Janketić, sin Miše Janketića: U Tomaševu se ponovo srijećem sa ocem (VIDEO)

“Kad god ovim putem dođem iz Beograda, ja njemu mahnem. Bilo je logično da pokušam da nastavim ovu priču i nadam se da ću je uraditi do kraja. Ovo je fantastična ideja da u ovom ambijentu, ove ljepote, napravimo teatar”, rekao je Marko Janketić

Glumac Marko Janketić, sin barda jugoslovenskog glumišta Mihaila Miše Janketića, kazao je kako se nada da će uspjeti da do kraja realizuje ideju svog pokojnog oca o Ljetnjoj otvorenoj sceni u Tomaševu.

Marko za Jutarnji program TVCG kaže da je Ljetnja otvorena scena u Tomaševu mjesto gdje se on ponovo srijeće sa svojim ocem.

“Kad god ovim putem dođem iz Beograda, ja njemu mahnem. Bilo je logično da pokušam da nastavim ovu priču i nadam se da ću je uraditi do kraja. Ovo je fantastična ideja da u ovom ambijentu, ove ljepote, napravimo teatar”, rekao je Marko Janketić.

☀️🎭Ekipa Jutra posjetila je Ljetnju otvorenu scenu u Tomaševu, koja je bila ideja barda jugoslovenskog glumišta Mihaila Miše Janketića, a koju će nastaviti njegov sin Marko👇🍀

Posted by Jutarnji program Dobro Jutro Crna Goro on Wednesday, August 18, 2021

Kaže da se nikad nije upoređivao s ocem, niti mu je on nametao neke svoje uzuse.

“Bio je on snažna ličnost, za mene jedan od najvažnijih ljudi u mom životu. Funkcionisali smo na prirodan način kao otac i sin”.

Kaže da se još razvija kao glumac, prenosi rtcg.me.

“Mnogo toga će se još promijeniti u mom životu, zato su i te promjene čarobne. Zato glumački život nije monoton, ako imate sreće da radite”.

Foto: Printscreen

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!