Snimak sa društvenih mreža: “Svi na Cetinje, zaklaćemo ko sa nama neće” (VIDEO)

“Ja sam spreman za Cetinje… Drma mi se, drma mi se na šubari cveće, ubićemo, zaklaćemo ko sa nama neće. Svi na Cetinje, alo. Kapa se pripremila, dva, tri noža da ponesemo i boli nas uvo… Došlo je naših pet minuta”, čuje se na snimku

Na društvenim mrežama objavljen je snimak muškarca koji, sa šajkačom na glavi, uz poruku da je “spreman za Cetinje”, izgovara stihove četničke pjesme iz perioda Drugog svjetskog rata: “ubićemo, zaklaćemo ko sa nama neće”.

“Ja sam spreman za Cetinje… Drma mi se, drma mi se na šubari cveće, ubićemo, zaklaćemo ko sa nama neće. Svi na Cetinje, alo. Kapa se pripremila, dva, tri noža da ponesemo i boli nas uvo… Došlo je naših pet minuta”, čuje se na snimku.

Kako prenose “Vijesti”, video snimka se ne može zaključiti da li je objavljen javno prije objave na anonimnom Twitter profilu sa kojeg se proširio mrežama.

Na Cetinju je planirano da se početkom septembra održi svečanost ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija, što je naišlo na podijeljene reakcije javnosti.

Vanredna sjednica Skupštine Prijestonice, na kojoj će se raspravljati o najavljenom događaju, zakazana je 27. avgust.

Gradonačelnik Aleksandar Kašćelan pozvao je ranije da se ceremonija organizuje na drugom mjestu, jer je sve drugo “igranje s vatrom koja bi mogla da ima dalekosežne posljedice po sve”.

 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!