Bacio sjekiru u vjetrobran drugog auta nakon svađe u saobraćaju (VIDEO)

Kancelarija šerifa okruga King u državi Washington (SAD) objavio je video koji prikazuje incident koji je započeo nakon što je jedan automobil htio da se “ubaci” prije terenca koji je pritom počeo da trubi. Vozač automobila s montiranom kamerom potom se isključio s autoputa na Ballinger Way izlazu kako bi izbjegao sukob

Bez obzira koliko vas ljuti ponašanje drugog vozača na ulici, pametno je ne upustiti se u svađu s njim. Istina je da se ulične svađe događaju stalno, a ponekad eskaliraju i postanu prilično ružne.

Kancelarija šerifa okruga King u državi Washington (SAD) objavio je video koji prikazuje incident koji je započeo nakon što je jedan automobil htio da se “ubaci” prije terenca koji je pritom počeo da trubi. Vozač automobila s montiranom kamerom potom se isključio s autoputa na Ballinger Way izlazu kako bi izbjegao sukob.

Međutim, vozač SUV-a ga je pratio, da bi na kraju prošao pored njega, blokirao ulicu i bacio sjekiru na vjetrobransko staklo automobila s montiranom kamerom. Na sreću, niko nije povrijeđen. Osumnjičeni je tri dana nakon incidenta identifikovan i uhapšen, a čekaju ga ozbiljne optužbe nakon što je pobjegao od službenika okruga Snohomisha.

Kako prenosi “Jutarnji list”, 47-godišnjak je optužen da je 29. jula urlao i prijetio drugom čovjeku na ulici u Everettu. Uz to, sumnjiči se da je opljačkao trgovinu prije ovog incidenta. Sve u svemu, čekaju ga ozbiljne optužbe.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!