Vulin poručio Krivokapiću: Umjesto Srbije, Vlada Crne Gore je ponizila sebe

“Kada aktuelna Vlada Crne Gore poštuje odluku vlasti Mila Đukanovića da se protjera ambasador Srbije, jer je iznio istorijsku istinu o Mojkovačkoj bici, to jeste želja da se Srbija ponizi. Kada se vakcine koje je Srbija poklonila Crnoj Gori javno proslijede pripadnicima takozvanih kosovskih bezbjednosnih snaga koje Srbija ne priznaje i koje po rezoluciji 1244 ne bi smjele da postoje, to jeste želja da se ponizi Srbija“, rekao je Vulin

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin ocijenio je danas da Vlada Crne Gore “zaista nije ponizila Srbiju” ali, kako je rekao, ne zato što nije htjela, već zato što to nije mogla da učini”.

Komentarišući objavu crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića na Twitteru da Vlada u Podgorici nema namjeru da bilo koga ponižava a posebno ne „najbližu“ Srbiju, Vulin je ocijenio da usvajanje rezolucije u Skupštini Crne Gore „koja kao jedinu svrhu ima da Srbe proglasi odgovornim za nepostojeći genocid u Srebrenici, jeste želja da se ponizi Srbija“.

“Kada aktuelna Vlada Crne Gore poštuje odluku vlasti Mila Đukanovića da se protjera ambasador Srbije, jer je iznio istorijsku istinu o Mojkovačkoj bici, to jeste želja da se Srbija ponizi. Kada se vakcine koje je Srbija poklonila Crnoj Gori javno proslijede pripadnicima takozvanih kosovskih bezbjednosnih snaga koje Srbija ne priznaje i koje po rezoluciji 1244 ne bi smjele da postoje, to jeste želja da se ponizi Srbija“, naveo je Vulin a prenio MUP.

Dodao je da je, umjesto Srbije, Vlada Crne Gore tim potezima „ponizila sebe”, prenosi Antena M.

Foto: Printscreen/B92

 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!