Andrijevica: Dječak teško povrijeđen u kafanskoj tuči, nakon svađe na nacionalnoj osnovi

“R.M. je fizički napao D.I. (46) i R.Č. kojom prilikom je D.I. (46) zadobio lake povrede u predjelu lica. Tokom fizičkog obračuna R.M. je odgurnuo drveni sto koji je udario maloljetno lice, kojom prilikom je ono zadobio teške tjelesne povrede u vidu frakture lobanje”, piše u saopštenju policije

Devetogodišnji dječak iz andrijevičkog sela Sjenožeta teško je povrijeđen u subotu popodne u kafanskoj tuči na Trešnjeviku, zbog čega je sa povredama glave prebačen na liječenje u Klinički centar u Podgorici.

Službenici Uprave policije u Beranama uhapsili su Radomira Marjanovića (31) iz Andrijevice, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo “teška tjelesna povreda” u sticaju sa krivičim djelom “nasilničko ponašanje na štetu maloljetnika”.

Dječak je bio u kafani sa ocem D.I. i njegovim prijateljem, kada je došlo do svađe na nacionalnoj osnovi, vrijeđanja, a potom i do tuče sa Marjanovićem i njegovim rođakom, koji su sjedjeli za susjednim stolom.

“R.M. je fizički napao D.I. (46) i R.Č. kojom prilikom je D.I. (46) zadobio lake povrede u predjelu lica. Tokom fizičkog obračuna R.M. je odgurnuo drveni sto koji je udario maloljetno lice, kojom prilikom je ono zadobio teške tjelesne povrede u vidu frakture lobanje”, piše u saopštenju policije.

Pripadnici policije su od više lica prikuplili obavještenja na okolnosti ovog događaja.

Marjanović je priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama, koji mu je nakon saslušanja odredio zadržavanje do 72 sata.

Protiv ostalih učesnika ovog događaja, pišu “Vijesti”, biće podnijete prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

“Povrijeđeni dječak je operisan i njegovo stanje je stabilno”, saopšteno je “Vijestima” u policiji.

Foto: Ilustracija (Fokuspress.com)

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!