Dina Rađu duboko dirnuo slučajan susret u restoranu: Krenule suze, emocije ne pitaju

“Izlazin iz restorana u Komiži neki dan, prilaze mi dva čovika i jedan mi se javlja. Vidin da me nekako poznaje a ja njega ne mogu smistit nigdi. Dok se borin sam sa sobon da skužin pogledan drugog, starijeg i odjedan put mi srce uđe u grlo”, piše Dino

Dino Rađa, koji se trenutno nalazi na ostrvu Vis, na Instagramu je podijelio fotografiju s čovjekom kojeg je slučajno sreo nakon što se nisu vidjeli više od 35 godina, a u podužem opisu objasnio je o kome se radi i koliko ga je taj susret dirnuo.

“Izlazin iz restorana u Komiži neki dan, prilaze mi dva čovika i jedan mi se javlja. Vidin da me nekako poznaje a ja njega ne mogu smistit nigdi. Dok se borin sam sa sobon da skužin pogledan drugog, starijeg i odjedan put mi srce uđe u grlo”, piše Dino.

“Moj prvi trener Petar Bezelj. Nisan ga vidija više od 35 godina. Otiša je iz kluba priko granice odavno, tiho i nekako smo se pogubili. Nije u to doba bilo komunikacijskih sredstava ka danas. Suze na oči odma. Šta ću, emocije ne pitaju. Sitiš se prvih koraka koje te naučija i prođe ti puno toga kroz glavu u sekundi. Baš mi je nekako puno srce bilo cilu večer. Šjor Petre, živili”, napisao je.

Dinova iskrenost dirnula je i njegove pratitelje te su mu mnogi u komentarima ostavljali emotikone srca.

“Uvik si bija velik bravo Dino”, “Tako se VELIKI I SJAJNI ljudi ponašaju… Bravo ljudino…”, Jedan je Dino Rađa”, “Prekrasno”, bili su neki od komentara, prenosi Index.hr.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!