Dina Rađu duboko dirnuo slučajan susret u restoranu: Krenule suze, emocije ne pitaju

“Izlazin iz restorana u Komiži neki dan, prilaze mi dva čovika i jedan mi se javlja. Vidin da me nekako poznaje a ja njega ne mogu smistit nigdi. Dok se borin sam sa sobon da skužin pogledan drugog, starijeg i odjedan put mi srce uđe u grlo”, piše Dino

Dino Rađa, koji se trenutno nalazi na ostrvu Vis, na Instagramu je podijelio fotografiju s čovjekom kojeg je slučajno sreo nakon što se nisu vidjeli više od 35 godina, a u podužem opisu objasnio je o kome se radi i koliko ga je taj susret dirnuo.

“Izlazin iz restorana u Komiži neki dan, prilaze mi dva čovika i jedan mi se javlja. Vidin da me nekako poznaje a ja njega ne mogu smistit nigdi. Dok se borin sam sa sobon da skužin pogledan drugog, starijeg i odjedan put mi srce uđe u grlo”, piše Dino.

“Moj prvi trener Petar Bezelj. Nisan ga vidija više od 35 godina. Otiša je iz kluba priko granice odavno, tiho i nekako smo se pogubili. Nije u to doba bilo komunikacijskih sredstava ka danas. Suze na oči odma. Šta ću, emocije ne pitaju. Sitiš se prvih koraka koje te naučija i prođe ti puno toga kroz glavu u sekundi. Baš mi je nekako puno srce bilo cilu večer. Šjor Petre, živili”, napisao je.

Dinova iskrenost dirnula je i njegove pratitelje te su mu mnogi u komentarima ostavljali emotikone srca.

“Uvik si bija velik bravo Dino”, “Tako se VELIKI I SJAJNI ljudi ponašaju… Bravo ljudino…”, Jedan je Dino Rađa”, “Prekrasno”, bili su neki od komentara, prenosi Index.hr.

Komentari

Daj prvi komentar na ovu priču

Ostavi odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Idi na VRH
error: Content is protected !!