Sve je gotovo?: Mesi izabrao tim, sve potvrdio brat vlasnika jedinog kluba koji može da plati Argentinca

Al-Tani se nije libio da sa svima podijeli ovu radosnu vijest, a nekoliko sati kasnije je objavio i fotografiju zagrljenih Ramosa i Mesija, uz opis: “Osam Liga šampiona”, te i na taj način poručio cijelom svijetu da najbolji fudbaler stiže na “Park prinčeva”

Čitav svijet je ostao u neviđenom šoku posle saznanja da je jedan od najboljih fudbalera u istoriji fudbala Lionel Mesi napustio Barselonu, ali je već sada postalo jasno koji će biti njegov naredni korak.

A to je – Pari Sen Žermen!

Planeta se divila sjajnom Argentincu u dresu Barselone, ali je sada došlo vreme da on promijeni boje dresa i zamijeni onaj katalonski za francuski, prenosi “Blic”.

Doduše, možda jedino PSŽ u ovom trenutku poseduje novac kojim bi mogao da plati Mesija. A to je pokazao i brat vlasnika PSŽ-a Kalid bin Hamad Bin Kalifa Al-Tani koji je objavio na svom Twitteru vijest da su pregovori uspješno okončani.

Al-Tani se nije libio da sa svima podijeli ovu radosnu vijest, a nekoliko sati kasnije je objavio i fotografiju zagrljenih Ramosa i Mesija, uz opis:

“Osam Liga šampiona”, te i na taj način poručio cijelom svijetu da najbolji fudbaler stiže na “Park prinčeva”.

“Blic” podsjeća da su Parižani sigurno možda i jedini klub u ovom trenutku koji je Mesiju mogao da ispuni finansijske želje, pošto je Mančester siti nekoliko sati prije objavljivanja vijesti da je Mesi slobodan igrač doveo za rekordan transfer Džeka Griliša, prenio je “Telegraf”.

Foto: Printscreen

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!