Policija o brutalnom premlaćivanju žene metalnom palicom: Prikupljamo dokaze (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Do napada je došlo kada je Dubinović krenula da izađe vozilom iz svog dvorišta. U tom trenutku je naišao susjed A. Dž. koji je Dubinović brutalno istukao metalnom palicom. On se na tome nije zaustavio već je u prostorijama Hitne pomoći nasrnuo na njenog supruga Miralema kojeg je pokušavao da povrijedi

Nakon što je metalnom palicom u mjestu Pribava kod Gračanice pretučena Mirela Dubinović, o napadu se danas oglasio MUP Tuzlanskog kantona.

U šturom saopštenju iz MUP-a TK su kazali da je u nedjelju, 1. avgusta, Policijska stanica Gračanica primila poziv da je u naselju Pribava došlo do međusobne svađe i prepirke između M. D. (37), M. D. (39) s jedne i Dž. Dž (48) i A. Dž. (76) i jednog 17-godišnjaka s druge strane.

“U tuči je M. D. zadobila lakše tjelesne povrede konstatovane od strane ljekara UKC u Tuzli, dok su Dž. Dž. lakše tjelesne povrede konstatovane u Opštoj bolnici u Gračanici, te je otpušten na kućno liječenje. Uviđaj su obavili policijski službenici OKP PU Gračanica i u toku je prikupljanje dokaza o tome kako je došlo do ovog nemilog događaja”, piše u saopštenju.

“Avaz” podsjeća da je do napada došlo kada je Dubinović krenula da izađe vozilom iz svog dvorišta. U tom trenutku je naišao susjed A. Dž. koji je Dubinović brutalno istukao metalnom palicom. On se na tome nije zaustavio već je u prostorijama Hitne pomoći nasrnuo na njenog supruga Miralema kojeg je pokušavao da povrijedi.

Radi se o komšijama koje su duže vremena u sukobu.

Foto: “Avaz”

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!