Dimitrije Ratković uspješno operisan u Turskoj

“Dragi prijatelji, obavještavamo vas da je intervencija na klinici u Turskoj uspješno završena i da je sa našim Dimitrijem sve u redu! Zahvaljujemo se svima koji su našem Dimitriju i cijeloj našoj porodici dali podršku u finansijskom i svakom drugom smislu i neka Bog svima koji su na bilo koji način pomogli uzvrati zdravljem, radošcu i srećom! Hvala još jednom svim dobrim, humanim i ljudima velikog srca!”, napisala je Dimitrijeva baka Vera Ratković

Osmogodišnji Dimitrije Ratković iz Sutomora uspješno je operisan u bolnici u Turskoj, saopšteno je iz Fondacije Hemiias e.V.

Dimitrije je prije mjesec, zbog bolova u glavi, hospitalizovan u Kliničkom centru Crne Gore (KCCG), a dijagnostikovana mu je takozvana mikotična aneurizma, izuzuzetno rijetka bolest, koja se javlja kod manje od 0,5 odsto svjetskog stanovništva. Porodica Ratković je saopštila da mu je dva puta bezuspješno rađena angiografija u KCCG, kao i u jednoj od beogradskih klinika.

Iz Fondacije Hemmias e.V. zahvalili su svima koji su na bilo koji način učestvovali u akciji sakupljanja novca za operaciju u Turskoj.

“Dragi prijatelji, obavještavamo vas da je intervencija na klinici u Turskoj uspješno završena i da je sa našim Dimitrijem sve u redu! Zahvaljujemo se svima koji su našem Dimitriju i cijeloj našoj porodici dali podršku u finansijskom i svakom drugom smislu i neka Bog svima koji su na bilo koji način pomogli uzvrati zdravljem, radošcu i srećom! Hvala još jednom svim dobrim, humanim i ljudima velikog srca!”, napisala je Dimitrijeva baka Vera Ratković.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!