Sve spremno za manifestaciju „Dani dijaspore-iseljenika“

„Ovim putem pozivamo dijasporu da uzme učešće u tematskim programima, kao i da svi zajedno uveličamo dodjelu nagrada istaknutim ličnostima koje su obilježile prethodnu godinu u domenu aktivizma, naučno kulturnog rada i doprinosa domovini“, kazao je Hadžić

Pripreme organizacije manifestacije „Dani dijaspore-iseljenika“, koja će biti održana 29. i 30. jula u Bijelom Polju, u završnoj su fazi i sve spremno za najveći godišnji skup dijaspore, konstatovano je na sastanku v.d. direktora Uprave za saradnju sa dijasporom-iseljenicima Seida Hadžića i predsjednika Opštine Bijelo Polje, Petra Smolovića.

Programom je predviđeno održavanje više tematskih skupova koji će obuhvatiti sve uzraste.

„Ovim putem pozivamo dijasporu da uzme učešće u tematskim programima, kao i da svi zajedno uveličamo dodjelu nagrada istaknutim ličnostima koje su obilježile prethodnu godinu u domenu aktivizma, naučno kulturnog rada i doprinosa domovini“, kazao je Hadžić.

Kako piše na sajtu Opštine Bijelo Polje, sastanku su prisustvovali i predstavnici RTCG, sa kojima su usaglašeni tehnički detalji centralnog programa manifestacije.

Foto: Opština Bijelo Polje

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!