Njujork: Vaspitačica nožem izbola bebe u vrtiću (VIDEO)

U stomak su ubodene dvije djevojčice. Jedna je imala samo tri dana, dok je druga navršila mjesec. Djevojčica od 20 dana zadobila je povrede uha, brade i usne. Sve tri bebe su u kritičnom, ali za sada stabilnom stanju, javljaju vlasti

Foto: Printscreen

U napadu nožem koji se dogodio danas u ranim jutarnjim satima u Kvinsu, u Njujorku, povrijeđeno je nekoliko osoba, među njima i dojenčad mlađa od mjesec.

Pedesetdvogodišnja vaspitačica u vrtiću navodno je napala nekoliko odraslih osoba i tri bebe, djevojčice od oko mjesec, prenose mediji. Napad se dogodio tokom noći u vrtiću koji radi u noćnim satima.

U stomak su ubodene dvije djevojčice. Jedna je imala samo tri dana, dok je druga navršila mjesec, prenosi “Avaz”. Djevojčica od 20 dana zadobila je povrede uha, brade i usne. Sve tri bebe su u kritičnom, ali za sada stabilnom stanju, javljaju vlasti.

Dvoje odraslih takođe je izbodeno nožem, među njima je otac jednog djeteta koje je boravilo u vrtiću i druga zaposlena u vrtiću, koja je probodena osam puta.

Motiv napada još nije poznat, a 52-godišnja vaspitačica je uhapšena i nalazi se u pritvoru, izjavila je policija, a prenosi NBC Njujork.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!