GI “21. maj”: Hitno smijeniti Vesnu Bratić

“Može se lako zaključiti da je Višnjić bila mamac koji je bačen lavovima kako bi ova druga imenovanja prošla. Možda su ovim taktikama URA podučili mladi šverceri iz njihovih redova koji su nedavno uhapšeni. Princip je jasan: date jedan kombi droge da bi šleper prošao i /ili date Radu za ostala imenovanja”, piše u saopštenju koje je potpisao Ljubomir Filipović, izvršni koordinator GI “21. maj”

Građanska inicijativa (GI) “21. maj” je, na inicijativu članova Savjeta, pozvala na hitnu smjenu ministarke Bratić.

Kako su saopštili, obnavljaju inicijativu oduzimanja njenog državljanstva ako su za to ispunjeni uslovi u skladu sa sa zakonom, a smatraju da jesu.

“Taman kada pomislimo da smo postali imuni na političke vratolomije ministarke Vesne Bratić ili kada naivno povjerujemo da se drži obećanja da će ‘primiriti’, a koje je dala poslanici URA-e Boženi Jelušić, otrijezni nas šamar realnosti. Tako već par dana slušamo o skandaloznim imenovanjima od Pljevalja preko Berana do Bara, da bi na kraju, uz odsustvo svake logike, učiteljica Rada Višnjić bila imenovana za VD direktora JU Osnovna škola ‘Jugoslavija’ u Baru. To je bilo previše i za relaksiranu URA, te su odlučili da ovoga puta ‘ne daju’. Može se lako zaključiti da je Višnjić bila mamac koji je bačen lavovima kako bi ova druga imenovanja prošla. Možda su ovim taktikama URA podučili mladi šverceri iz njihovih redova koji su nedavno uhapšeni. Princip je jasan:  date jedan kombi droge da bi šleper prošao i /ili date Radu za ostala imenovanja”, piše u saopštenju koje je potpisao Ljubomir Filipović, izvršni koordinator GI “21. maj”.

Iz GI su pozvali ljude da “potpisuju peticije i izraze protest na sve zakonom dostupne načine”.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!