“Dok je Zlatan spavao poljubio sam ga u usta, a par sekundi kasnije zasuo me šamarčinama”

Nerijetko su između njih vladali napeti odnosi, a Van der Meyde je uz to ponekad pronalazio vremena i za podvale izvan terena. A jednu od njih neće nikada zaboraviti i iste se ovih dana prisjetio u razgovoru za VTBL

Andy van der Meyde prisjetio se jednog zanimljivog trenutka iz dana kada su on i Zlatan Ibrahimović dijelili svlačionicu.

Njih dvojica bili su suigrači u Ajaxu od 2001. do 2003. godine. I za Zlatana i za van der Meydea govorilo se da su veliki talenti, ali i igrači s velikim egom čime su se često isticali u tada vrlo telentovanoj ekipi slavnog nizozemskog kluba.

Nerijetko su između njih vladali napeti odnosi, a Van der Meyde je uz to ponekad pronalazio vremena i za podvale izvan terena. A jednu od njih neće nikada zaboraviti i iste se ovih dana prisjetio u razgovoru za VTBL.

“Dok smo bili u Ajaxu, uvijek bih u autobusu sjedio do Zlatana. A jednom sam, dok je spavao, dobio homoseksualne sklonosti i samo sam ga poljubio u usta. Nekoliko sekundi kasnije zasuo me šamarčinama”, prisjetio se danas 41-godišnji Nizozemac.

I dok je Zlatan izrastao u jednog od najvećih napadača ovoga doba, And van der Meyde nije nikad iskoristio svoj potencijal. Nakon Ajaxa se okušao u Interu, potom u Evertonu, bio je i član PSV-a, ali nigdje se nije iskazao. Karijeru je završio 2012. u malom nizozemskom klubu naziva WKE, a njegov život obilježili su i brojni problemi poput onih s drogom i alkoholom, prenosi “Jutarnji list”.

Foto: Printscreen

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!