Ana Kolarević zastupa Karađorđeviće u sporu sa Crnom Gorom

“Prestolonasljednik Aleksandar II Karađorđević i ostali članovi porodice imaju puno povjerenje u svog zastupnika, advokatsku kancelariju Kolarević, posebno jer je Kolarevićeva u izboru prestižnog svjetskog magazina “Vorld fajnens” proglašena za najboljeg advokata u Crnoj Gori za 2010. godinu”, rekao je izvor blizak nasljednicima srpskih monarha koji je instistirao na anonimnosti

Podgorička advokatica Ana Kolarević, sestra bivšeg premijera i lidera DPS-a Mila Đukanovića, zastupa dinastiju Karađorđević u sudskom sporu sa crnogorskom vlašću vezanom za restituciju oduzete imovine na teritoriji Crne Gore, potvrđeno je dnevnoj novini “Dan” iz njene advokatske kancelarije.

“Prestolonasljednik Aleksandar II Karađorđević i ostali članovi porodice imaju puno povjerenje u svog zastupnika, advokatsku kancelariju Kolarević, posebno jer je Kolarevićeva u izboru prestižnog svjetskog magazina “Vorld fajnens” proglašena za najboljeg advokata u Crnoj Gori za 2010. godinu”, rekao je izvor blizak nasljednicima srpskih monarha koji je instistirao na anonimnosti.

Isti izvori navode da je Kolarevićeva dio advokatskog tima koji predvodi jedna čuvena američka kuća, prenose “Vijesti”.

“Sestra Mila Đukanovića angažovana je prije dvije godine, još dok je bio u premijerskoj fotelji”, rekao je izvor.

Krunski savjet Aleksandra II Karađorđevića nije želio ni da potvrdi ni da demantuje vijest da u procesu restitucije nasljednike kraljevske porodice zastupa sestra Mila Đukanovića.

Foto: Printscreen/Konvencija žena Zapadnog Balkana

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!