Konjević: Konatara za uši izvlačili Medo, Darko i Žarko, a sad ga šamaraju DF-ovci. Konatar: Sad fino pođi u DPS po apanažu. Uostalom, znaš i đe i kako

“Evo ga. Popravila se epidemiološka situacija i Konjević opet može da se bavi politikom. Moj đed je bio antifašista i zarobljenik u Drugom svjetskom ratu, boreći se za slobodu. Pa i za Raška ovakvoga kakav je danas”, naveo je Konatar na Twitteru. “Ne pravdaj se, Konataru, neće đedu biti lakše što si juče glasao podržavaoca D. Mihailovića. Da mu može biti izvukao bi te vaspitno za uši. Zaslužio si. Tako su te u partijama za uši izvlačili i Medo, čak i Darko, manje Žarko. Sad si stigao da te “šamaraju” DF-ovci. Aksios”, poručio je Konjević

Odluka Administativnistrativnog odbora da preloži Skupštini Crne Gore da za predsjednika žirija za Tinaestojulsku nagradu imenuje Bećira Vukovića izazvala je burne reakcije dijela javnosti.

Tim povodom polemika se povela između SDP-a i Građanskog pokreta URA.

Nakon što su iz SDP-a ukazali da je URA još jednom digla ruku za izbor osvjedočenih nacionalista poznatim po radikalnom protivljenju svemu onome što predstavlja suština crnogorskog građanskog društva, reagovali su iz te partije navodeći da SDP-u isti član žirija nije smetao prošle godine.

Na to je reagovao Konjević koji je rekao da SDP nije prošle godine glasao da Vuković bude član žiriji, ali jeste poslanik URE Miloš Konatar.

Miloš Konatar (Foto: Twitter)

Konatar je jutros odgovorio Konjeviću, ističući da mu, za razliku od poslanika SDP-a, smetaju i četnici, i šovinisti, i lopovi.

“Evo ga. Popravila se epidemiološka situacija i Konjević opet može da se bavi politikom. Moj đed je bio antifašista i zarobljenik u Drugom svjetskom ratu, boreći se za slobodu. Pa i za Raška ovakvoga kakav je danas”, naveo je Konatar na Twitteru, prenosi Portal Analitika.

Odmah je uslijedio i odgovor Konjevića.

“Ne pravdaj se, Konataru, neće đedu biti lakše što si juče glasao podržavaoca D. Mihailovića. Da mu može biti izvukao bi te vaspitno za uši. Zaslužio si. Tako su te u partijama za uši izvlačili i Medo, čak i Darko, manje Žarko. Sad si stigao da te “šamaraju” DF-ovci. Aksios”, poručio je Konjević.

Glavna fotografija: Raško Konjević (Twitter)

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!