Crnogorska porodica iz Berlina, koja želi da ostane anonimna, uputila Crvenom krstu pomoć za najugroženije

“U saradnji sa Crvenim krstom Crne Gore porodica je više puta pomagala ugroženim stanovnicima naše, ali i susjednih zemalja. Ove sedmice, uz podršku te porodice, Crveni krst Crne Gore je dobio veoma značajnu donaciju koju čine humanitarni paketi, a koji se biti podijeljeni najugroženijim porodicama u Crnoj Gori. Ova porodica je fokusirana na pružanje pomoći i podrške onim građanima koji su ugroženi usljed nepovoljne ekonomske situacije i pandemijske krize. Glavni cilj i konstantno djelovanje ovih filantropa jeste upravo humanitarna podrška najugroženijima, kojih je iz dana u dan sve više, naročito kao posljedica pandemije“, kažu u Crvenom krstu

Crveni krst Crne Gore, posredstvom svojih opštinskih organizacija, tokom ove sedmice podijeliće humanitarnu pomoć (hrana i higijena) socijalno ugroženim porodicama, koju je obezbijedila jedna crnogorska porodica iz Berlina.

Kako ističu u Crvenom krstu, crnogorska porodica iz Berlina, koja za širu javnost želi da ostane anonimna, do sada je učestvovala u brojnim humanitarnim projektima, prenosi portal Luča.

„Između ostalog, u saradnji sa Crvenim krstom Crne Gore porodica je više puta pomagala ugroženim stanovnicima naše, ali i susjednih zemalja. Ove sedmice, uz podršku te porodice, Crveni krst Crne Gore je dobio veoma značajnu donaciju koju čine humanitarni paketi, a koji se biti podijeljeni najugroženijim porodicama u Crnoj Gori. Ova porodica je fokusirana na pružanje pomoći i podrške onim građanima koji su ugroženi usljed nepovoljne ekonomske situacije i pandemijske krize. Glavni cilj i konstantno djelovanje ovih filantropa jeste upravo humanitarna podrška najugroženijima, kojih je iz dana u dan sve više, naročito kao posljedica pandemije“, kažu u Crvenom krstu.

Crveni krst Crne Gore, kako ističu, duguje veliku zahvalnost toj porodici koja kontinuirano pomaže i ne zaboravlja svoje sunarodnike u Crnoj Gori.

„Posebno želimo da naglasimo značaj stalne podrške našeg iseljenog stanovništva u dijaspori, kao i doprinos privrednih subjekata u zemlji koji je neophodan našoj organizaciji kako bismo mogli adekvatno da odgovorimo na potrebe najugroženijih korisnika. Stoga, nadamo se da će ovaj primjer podstaći mnoge buduće donatore da zajednički unaprijedimo kvalitet života građana Crne Gore koji se nalaze u stanju potrebe“, piše u saopštenju.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!