Srbin u Parizu 7 godina krio tijelo svoje majke u koferu da bi primao njenu penziju

Policijska patrola je odmah ušla u Sašin stan a mumificirano tijelo žene u fetalnom položaju pronašli su u toaletu, u jednom koferu. Saša je priznao da je poslije smrti svoje majke njene ostatke sakrio u ormar i prekrio plastičnom ciradom, a da je koristio i specijalni sprej kako bi neutralisao neprijatne mirise. Osumnjičeni je priveden, a na Forenzičkom institutu u Parizu je izvšena obdukcija kojom je utvrđeno da na tijelu nema tragova nasilja i da je žena preminula prirodnim putem

Srbin (47) iz Pariza prijavio je 1. juna policiji da je od 2014. godine držao tijelo mrtve majke u ormaru, da bi primao njenu penziju.

U utorak, u ranim jutarnjim časovima, Srbin kog francuski portali nazivaju Saša, ušetao je u policijsku stanicu i ispričao da već sedam godina u ormaru drži tijelo svoje majke kako bi primao njenu penziju. Ispričao je i da je nesrećna žena imala karcinom i da je preminula kod kuće.

Policijska patrola je odmah ušla u Sašin stan a mumificirano tijelo žene u fetalnom položaju pronašli su u toaletu, u jednom koferu. Saša je priznao da je poslije smrti svoje majke njene ostatke sakrio u ormar i prekrio plastičnom ciradom, a da je koristio i specijalni sprej kako bi neutralisao neprijatne mirise.

Osumnjičeni je priveden, a na Forenzičkom institutu u Parizu je izvšena obdukcija kojom je utvrđeno da na tijelu nema tragova nasilja i da je žena preminula prirodnim putem. Ovakvi rezultati odbacili su tezu o ubistvu, a mladić je poslije zadržavanja pušten na slobodu.

„Le Parisien“ prenosi da inspektori sumnjaju da je Saša odlučio da prijavi slučaj jer je dobio nalog za iseljenje iz stana, tako da nije znao šta bi u tom slučaju uradio sa tijelom svoje majke, prenosi portal Nova.rs.

U razgovoru sa reporterima francuskih portala komšije ove porodice su ispričale da je Saša bio fin i diskretan komšija i da nijesu posumnjali da se u njegovom stanu bilo šta dešava jer nije bilo nikakvih neprijatnih mirisa, a na pitanje gdje mu je majka govorio bi da se vratila u Srbiju.

Foto: YouTube/Printscreen

Komentari

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!