Rožajac i Bjelopoljac preminuli u beranskoj bolnici od posljedica koronavirusa

Direktor Opšte bolnice Budimir Dabetić rekao je TVCG da su preminuli pacijent iz Rožaja star 59 godina, koji je bio hronični bolesnik, i pacijent iz Bijelog Polja star 65 godina, koji je bio na mehaničkoj ventilaciji i imao propratne bolesti, odnosno visok pritisak. Dva pacijenta su, rekao je on, životno ugrožena

Foto: Printscreen/RTCG

Još dva pacijenta u beranskoj Opštoj bolnici preminula su tokom noći od posljedica koronavirusa, prenosi portal rtcg.me.

U toj bolnici tokom novog talasa pandemije preminulo je šest pacijenata.

Direktor Opšte bolnice Budimir Dabetić rekao je TVCG da su preminuli pacijent iz Rožaja star 59 godina, koji je bio hronični bolesnik, i pacijent iz Bijelog Polja star 65 godina, koji je bio na mehaničkoj ventilaciji i imao propratne bolesti, odnosno visok pritisak.

Dva pacijenta u toj bolnici su, rekao je on, životno ugrožena.

Dabetić je rekao da se na infektivnom odjeljenju te bolnice liječi 30 pacijenata koji su pozitivni na koronavirus, a da se u izolaciji nalazi 17 osoba koje imaju sve simptome, ali još čekaju nalaz.

Opšta bolnica u Beranama je i kovid centar za sjever Crne Gore.

Dabetić je za RTCG rekao da su šokirani izjavom Marka Carevića, koji je prije dva dana izjavio da građani na sjeveru uzimaju novac kako bi tvrdili da su pozitivni na koronavirus.

“Svi zaposleni kao i ja smo ogorčeni”, kazao je Dabetić.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!