Sanela Kadić: Senad mi je rekao da, ukoliko Milo bude ljepši od njega, mogu slobodno da ostanem u Crnoj Gori

Kada je Senad radio intervju s predsjednikom Đukanovićem u Podgorici, došla sam sa ekipom Face televizije. Onda su se njih dvojica malo šalili. Na kraju je Senad presudio da i dalje ostajem da radim za njega. Face televizija je moja druga kuća

Čudne su ljudske sudbine, o čemu svjedoči i priča Sanele Kadić, Bjelopoljke koja je u Sarajevo otišla radi studija. U glavnom gradu Bosne i Hercegovine je završila kriminalistiku, ali se na kraju ipak opredijelila za poziv koji je još kao djevojčica zavoljela.

Sanela je danas profesionalna šminkerka (make-up artist). Već sedam godina radi na Face televiziji, gdje brine i o izgledu jednog od najpoznatijih novinara sa prostora bivše Jugoslavije, Senada Hadžifejzovića.

“Šminku volim otkad znam za nju. Sjećam se da je i moja mama svojevremeno imala pun neseser šminke i da mi je pristup bio zabranjen. Naravno da tada nisam slušala mamu i jedva sam čekala da izađe iz kuće i da se ‘dohvatim’ šminke. Tako da je vremenom taj hobi meni postao posao”, kaže Sanela Kadić.

To zanimanje joj je, dodaje, odvuklo pažnju od kriminalistike i kaže da je srećna što se bavi tim poslom. Ističe da je ispunjava osmijeh na licu zadovoljnih klijenata nakon što ih  našminka.

“Face televizija je moja druga kuća. Kada su tražili šminkeru moja drugarica Ivana im je poslala moju biografiju, a onda me je koleginica Zvezdana Stojaković pozvala. Pričala sam sa Senadom i odmah sam počela da radim. Gajim veliko poštovanje prema Senadu i njegovoj supruzi Lejli, srcem sam vezana za Face televiziju.

U čemu je tajna dobrog izgleda Senada Hadžifejzovića?

– Genetika i to što voli svoj posao, a taj žar i ljubav koje nosi pred kamerama vide se i na malim ekranima. Senad se već godinama suprotstavlja i bori protiv svega što je loše, tako da ni starenje ne može da mu naškodi. Odlikuje ga vedar duh ali, naravno, i briga o zdravlju, kao dio opšte kulture.

Dok dotjerujete njegovo lice, postavlja li Vam puno pitanja?

– Senad pitanja postavlja samo svojim gostima, a sa svojim saradnicima dijeli vedre teme, priča viceve i anegdote.

Ko je od političara ostavio poseban utisak na Vas?

– Predsjednik Milo Đukanović, u svakom pogledu. Kada je Senad radio intervju s njim u Podgorici, došla sam sa ekipom Face televizije. Onda su se njih dvojica malo šalili. Senad mi je rekao da, ukoliko Milo bude ljepši od njega, mogu slobodno da ostanem u Crnoj Gori. Milo je nakon toga uzvratio da ja svakako mogu da ostanem, ali je Senad na kraju presudio da sam im potrebna i da treba da se vratim s njima u BiH.

Milorad Dodik je nekoliko puta gostovao na Face televiziji. Na prvi pogled izgleda “sirovo” u ophođenju s drugima. Kakav je prilikom šminkanja? 

– Nisam imala priliku da bolje upoznam njegovu ličnost iza kamera, jer nikada nije dao da se šminka prije ulaska u studio.

Da li ste nekad imali tremu?

– Poslu pristupam vrlo profesionalno. Na početku šminkerske karijere sam imala strah da neću uspjeti da udovoljim željama klijenata. Međutim, s godinama rada shvatite da su takvi strahovi neopravdani.

Svojevremeno ste izjavili da Vas je iznenadila Jelena Karleuša…

– Jeste. Ona me je iznenadila svojom normalnošću, zamišljala sam je drugačije.

 

POLICAJAC MILO – ČOVJEK KOJI ZRAČI DOBROTOM

Kod Senada Hadžifejzovića u Centralnom dnevniku gostuju najpoznatije ličnosti sa prostora bivše Jugoslavije. Sanela ističe da su je mnogu oduševili, a posebno policajac Milo Šćekić iz Kolašina.

– Čovjek čistog srca koji zrači dobrotom. Živa je enciklopedija“, kaže Sanela.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!