DPS objavio snimak Marka Carevića: Pogledajte kako predsjednik Opštine Budva pjeva pjesme o Karadžiću, Mihailoviću, Đurišiću… (VIDEO)

Kada je u pitanju ravnogorska ideologija, gospodin Marko Carević ipak nije iznevjerio svoje stranačke kolege. Da ima dobre vokalne sposobnosti dokazao nam je u svojim čuvenim božićnim video snimcima kada je pjesmama Baje Malog Knindže, pjevao o kokardi i vojvodi Đujiću. Tada uz matricu i u krugu porodice, a juče uz frulu ispred sakralnog objekta zapjevao je i čiči Draži. Tako se gospodin Carević poslije januarskog pucnja iz topa, pred ljetnju sezonu u maj mjesec, na svu sreću ovog puta samo u pjesmi, dohvatio i srpskog bajoneta. Jako reprezentativno i pohvalno za domaćina i prvog čovjeka nekada perjanice i metropole crnogorskog turizma, danas zastiđa i bruke svih njenih građana. Ovo je baš lijepa i primjerena reklama za početak turističke sezone”, ističe se u saopštenju DPS Budva”

Najnovijim činom četnikovanja, stopama predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića, nastavio je i prvi čovjek Budve Marko Carević, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora (OO) Demokratske partije socijalista (DPS) Budva.

Oni su dostavili video na kome se vidi da je Carević u društvu nekoliko desetina okupljenih pjevao četničku pjesmu “Morem plovi jedna mala barka” u kojoj se pominje vođa četnika Dragoljub Mihailović.

Na istom događaju su se pjevale pjesme posvećene četničkom majoru i saradniku okupatora u Drugom svjetskom ratu Pavlu Đurišiću i bivšem predsjedniku Republike Srpske i osuđenom ratnom zločincu Radovanu Karadžiću.

“Kada je u pitanju ravnogorska ideologija, gospodin Marko Carević ipak nije iznevjerio svoje stranačke kolege. Da ima dobre vokalne sposobnosti dokazao nam je u svojim čuvenim božićnim video snimcima kada je pjesmama Baje Malog Knindže, pjevao o kokardi i vojvodi Đujiću. Tada uz matricu i u krugu porodice, a juče uz frulu ispred sakralnog objekta zapjevao je i čiči Draži. Tako se gospodin Carević poslije januarskog pucnja iz topa, pred ljetnju sezonu u maj mjesec, na svu sreću ovog puta samo u pjesmi, dohvatio i srpskog bajoneta. Jako reprezentativno i pohvalno za domaćina i prvog čovjeka nekada perjanice i metropole crnogorskog turizma, danas zastiđa i bruke svih njenih građana. Ovo je baš lijepa i primjerena reklama za početak turističke sezone”, ističe se u saopštenju DPS Budva, prenose Vijesti.

Foto: Printscreen

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!