CNN objavio fotografiju sa inauguracije: Gledajte masu, zumirajte lica

Zahvaljujući ovoj tehnologiji potpuno jasno se mogu videti lica svih zvanica koje su na balkonima i specijalnoj bini prisustvovale inauguraciji novog predsednika. Skoro podjednako “čisto” vide se i oni koji su stajali u poslednjim redovima na platou ispred Kapitola

CNN je objavio interaktivnu fotografiju na kojoj se mogu videti lica skoro svih osoba koje su prisustvovale inauguraciji Donalda Trampa u Vašingtonu.

Ova nevjerovatna fotografija napravljena je pomoću gigapiksel kamere, DSLR fotoaparata postavljenog na motorni tripod koja kontinuirano pravi fotografije u vremenskom intervalu od 10 do 20 minuta. Fotografije su u visokoj rezoluciji i spojene daju sliku od 360° s kojom se možete igrati, rotirati je i istražvati do najstitnijih detalja.

Kako prenosi portal www.rs.n1info.com, Zahvaljujući ovoj tehnologiji potpuno jasno se mogu videti lica svih zvanica koje su na balkonima i specijalnoj bini prisustvovale inauguraciji novog predsednika. Skoro podjednako “čisto” vide se i oni koji su stajali u poslednjim redovima na platou ispred Kapitola.

Ko je sve bo na inauguraciji i šta je radio dok je Tramp polagao zakletvu pogledajte OVDJE.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!