Kada Michelle Omaba imitira svog muža Baracka publika vrišti od smijeha (VIDEO)

Najzanimljiviji dio razgovora bio je onaj kada je Michelle imitirala supruga. Ispričala je da ona i ćerke to uspješno rade, a onda je navela primjer porodičnog razgovora za večerom kada je Malia upitala oca o razgovorima koje je vodio o globalnom zagrijevanju

Michelle Obama gostovala je u zabavnoj TV emisiji Stephena Colberta “The Late Show”, u kojem je, između ostalog, imitirala svog muža.

Michelle je takođe priznala da “nema razumijevanja” za Billa Clintona i Melanie Trump. Smatra da nisu dovoljne podrške supružnicima koji su trenutno aktuelni kandidati za predsjednika SAD-a.

U razgovoru s voditeljem Colbertom nije puno govorila o politici, ali se dotaknula skandala u kojem je Melania Trump plagirala dijelove njenog govora. “Da, to je bilo teško”, kratko je prokomentarisala.

Najzanimljiviji dio razgovora bio je onaj kada je Michelle imitirala supruga. Ispričala je da ona i ćerke to uspješno rade, a onda je navela primjer porodičnog razgovora za večerom kada je Malia upitala oca o razgovorima koje je vodio o globalnom zagrijevanju.

Tada je, piše portal dnevnik.hr, opisala kako je Barack vrlo rado komentarisao takve teme, ali i vrlo opširno.

“Malia obično postavlja takva pitanja, dok Sasha i ja pričamo o tome koja nam je najdraža pjesma s albuma Lemonade”, izjavila je Michelle.

Urnebesna scena u kojoj  supruga počinje u petom minutu videa.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!