Premijera kratkog filma “Ja sam Crnogorka”

Režiju potpisuje mlada cetnjska rediteljka Dušanka Belada koja je imala veliku pomoć snimatelja Novaka Nola Abramovića. Vokal je snimljen u studiju Dejana Božovića koji potpisuje i izbor muzike, piše rtcg.me. Video je urađen uz logističku i kadrovsku podršku Kraljevskog pozorišta Zetski dom na Cetinju

Premijera kratkog filma “Ja sam Crnogorka”, u kojem glavnu ulogu igra crnogorska glumica Vanja Jovićević, očekuje se danas.

U pitanju je novi projekat “Džepa sa i” po tekstu Momčila Zekovića Zeka iz knjige “Sve iz jednog mjesta” (Quarantine i postquarantine edition).

Režiju potpisuje mlada cetnjska rediteljka Dušanka Belada koja je imala veliku pomoć snimatelja Novaka Nola Abramovića. Vokal je snimljen u studiju Dejana Božovića koji potpisuje i izbor muzike, piše rtcg.me.

Video je urađen uz logističku i kadrovsku podršku Kraljevskog pozorišta Zetski dom na Cetinju.

“Dok silazite niz tobogan, razmislite o stepenicama koje ponovo morate da pređete. Budite svoje! U pijesku i u vodi. Naučite sebe jer bolje je kad ne grebe. Bez obzira na rok trajanja precrtajte kajanja. Spuštanje u blato je ipak nesnosna mekoća”. (Momčilo Zeković Zeko).

Foto: Printscreen

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!