Svađa para o kojoj bruji internet: Udarala glavom u izlog pa upala u radnju – muškarac se okrenuo i odšetao (VIDEO)

Sigurnosne kamere jedne radnje (za sad se ne zna da li je u pitanju Velika Britanija ili, kako kažu u pojedinim komentarima, Bugarska) zabilježile svađu zaljubljenog para koja se završila razbijenim izlogom, djevojkom koja je upala u radnju i mladićem koji je odšetao mirno kao da se ništa nije dogodilo. Osim vanjske kamere unutar objekta bila je još jedna koja je prikazala kao je izgledao upad bjesne djevojke

Snimak žene koja u jeku svađe glavom udara od izlog radnje sa mobilnim telefonima, prije nego što je proletjela i upala u prodavnicu, preko noći je postao viralni hit.

O ovom snimku trenutno svi pričaju, iako baš i ne znamo puno informacija o ljubavnoj svađi, prenosi atvbl.

Interesantno je da je snimak nastao u martu prošle godine, kada je pola svijeta bilo fokusirano na pandemiju i zaključavanje. Za razliku od miliona ljudi, par je, izgleda, imao  mnogo veće probleme nego što je korona.

Tako su sigurnosne kamere jedne radnje (za sad se ne zna da li je u pitanju Velika Britanija ili, kako kažu u pojedinim komentarima, Bugarska) zabilježile svađu zaljubljenog para koja se završila razbijenim izlogom, djevojkom koja je upala u radnju i mladićem koji je odšetao mirno kao da se ništa nije dogodilo.

Osim vanjske kamere unutar objekta bila je još jedna koja je prikazala kao je izgledao upad bjesne djevojke.

Interesantno je da je djevojka ekspresno zbrisala sa mjesta događaja, kao i njen momak, prenosi Avaz.

Foto: Printscreen

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!